Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Lampa błyskowa w fotografii

Mieszany widok

Domyślnie

żeby nie zakładać nowego tematu to napiszę tutaj ;-)
    Czy jest możliwość używania lampy na stopce tylko jako doświetlenia af ?
    Jeżeli tak to czy ta opcja jest dostępna ze strony lampy czy body (jeżeli lampy to jakie znacie z tą funkcją)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez linux888 Zobacz posta
    żeby nie zakładać nowego tematu to napiszę tutaj ;-)
    Czy jest możliwość używania lampy na stopce tylko jako doświetlenia af ?
    Jeżeli tak to czy ta opcja jest dostępna ze strony lampy czy body (jeżeli lampy to jakie znacie z tą funkcją)
    Obstawiam, że to w każdej lustrzance jest. W mojej to c.fn 07 Flash Firing. 0 Fires albo 1 Does not fire. Wpadło mi do głowy, że nie wiem czy działa to z wbudowaną lampą. Ale pytałeś o zewnętrzną, a z nią działa na 100.

Domyślnie

czy ktoś orientuje się jak wyłączyć błysk modelujący który zostaje wyemitowany po przyciśnięciu podglądu głębi ostrości? byłem ostatnio na imprezie i zdarzyło mi się parę razy oprzeć korpus o dłoń a wtedy włączała się spawarka.

Coś już napisał Awatar Ulisses
    Miasto
    Warszawa, Łódź

Domyślnie

O ile się orientuję, nie każdy model umożliwia wyłączenie błysków pomiarowych :/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez linux888 Zobacz posta
    czy ktoś orientuje się jak wyłączyć błysk modelujący który zostaje wyemitowany po przyciśnięciu podglądu głębi ostrości?
    Jaki model lampy, ja w swojej EX580 II mogę to zrobić w ustawieniach indywidualnych lampy C.Fn-02 i wybieram opcję 3.

Uprawnienia umieszczania postów