Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Krótko i zwięźle - kilka pytań

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez afoka Zobacz posta
    Bo ja juz teraz tak myśle - Ok kupie Tamrona 17-50 2.8, ale z drugiej strony po co ma mi lezec kit ? Kurde moze jednak 28-75 a do szerokiego kata będe wykorzystywał kita, tym bardziej, że to jego najlepsze ogniskowe ??
    tez tak myslalem i po jakims czasie postanowilem kita sprzedac i kupic cos co by jakoscia dorownywalo T 28-75.. troche za duza roznica byla miedzy tymi szklami.. kupilem i okazalo sie, ze 28-75 przegral z 17-35 pod wzgledem ilosci czasu jaki kazde z tych szkiel podpiete bylo do body..

afoka, to wszystko zalezy jakie zdjecia robisz.. przejrzyj sobie i ocen - wiecej masz landszaftow czy portretow?? jeslito pierwsze - bierz 17-50 - bedziesz zadowolony.. jesli to portrety - 28-75 i zacznij juz zbierac na cos co zastapi kit'a bo gwarantuje ze po jakims czasie zaczna Cie nachodzic takie mysli

Cytat Zamieszczone przez afoka Zobacz posta
    Kurde za duży wybór tych obiektywów i trudno się zdecydować, co byś nie wybrał zawsze można dopłacić kilka stów i będzie coś lepszego....
    kleska urodzaju normalnie ..a wszyscy i tak narzekaja ze nie ma w czym wybierac bo kazdy ma cos czego innemu brakuje i vice versa

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    tak z ciekawosci zapytam... chcesz kupic obiektyw czy pogadac...? bo juz sie pogubiłem
    ja Was nie chcialem zameczac przy kupnie tele i prawie dostalem schizofrenii - moze lepiej niech juz chlopak pyta .. swoja droga - kupno szkla to powinna byc przyjemnosc a tu oczy bola od gapienia sie w ekran i czytania testow, glowa peka a jak juz podejmie sie decyzje to jeszcze te mysli o FF/BF i wszelakim innym mydle - istny raj poczatkujacego onanisty ;-)
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 23-01-2007 o 20:46

Uprawnienia umieszczania postów