Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: rodzaj pomiaru światła i i korygowanie balansu bieli...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawo Zobacz posta
    słuchajcie czy tutaj nie ma kogoś kto w prosty spoób odpowiedziałby na moje pytania?!!!!!!! juz sam nie wiemczy nie wiecie o co pytam czy wam sie nie chce odpowiedzieć.... tym bardziej dzieki koledze powyzej ze jemu sie chciało cokolwiek napisać...
    Kolego już w drugim poście objeżdżasz ludzi że nikt nie udziela Ci odpowiedzi. Weź pod uwagę że wiele z rzeczy o które pytasz tyczą sie podstaw fotografii w ogóle i nie ma szans wyjaśnić tego w dwóch zdaniach jednoznacznie. Po prostu poczytaj trochę na ten temat, porób zdjęć, poeksperymentuj, poszukaj i na tym forum i w innych miejscach w necie, a nie oczekuj że ktoś Ci przedstawi gotowe rozwiązania. O tym kiedy i jak stosować różne pomiary światła możnaby napisać niejedną książkę. O WB to samo.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

słuchajcie czy tutaj nie ma kogoś kto w prosty spoób odpowiedziałby na moje pytania?!!!!!!! juz sam nie wiemczy nie wiecie o co pytam czy wam sie nie chce odpowiedzieć.... tym bardziej dzieki koledze powyzej ze jemu sie chciało cokolwiek napisać...
    http://rtfm.killfile.pl/#zanim
    http://rtfm.killfile.pl/#grzecznosc

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Kolego już w drugim poście objeżdżasz ludzi że nikt nie udziela Ci odpowiedzi. Weź pod uwagę że wiele z rzeczy o które pytasz tyczą sie podstaw fotografii w ogóle i nie ma szans wyjaśnić tego w dwóch zdaniach jednoznacznie. Po prostu poczytaj trochę na ten temat, porób zdjęć, poeksperymentuj, poszukaj i na tym forum i w innych miejscach w necie, a nie oczekuj że ktoś Ci przedstawi gotowe rozwiązania. O tym kiedy i jak stosować różne pomiary światła możnaby napisać niejedną książkę. O WB to samo.
    dobra, dobra... niepotrzebnie sie uniosłem ... ale jakby nie było to jest to forum dla początkujących i chyba wolno o wszytsko pytać... wiem ze podstawowe sprawy niektrórych bardziek doswaidczonych nudzą. ..mimo wszystko dzieki za wszystkie odp. przeczytałem juz co nieco na temat pomiaru światła, ale to nie to samo co ktoś napisze w praktyce.
    no, a tak na marginseise to jak sie was troche opśtyka to zaraz sie kilka ładnych osp. znalazło
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ale jakby nie było to jest to forum dla początkujących i chyba wolno o wszytsko pytać
    Pytac wolno... ale domaganie sie odpowiedzi w stylu "ale wy jestescie, nie chce wam sie odpowiadac" to juz niezbyt grzeczna forma proszenia o pomoc .

no, a tak na marginseise to jak sie was troche opśtyka to zaraz sie kilka ładnych osp. znalazło
    Sprobuj jeszcze raz, a potem jeszcze raz... ciekawe kiedy sie zorientujesz ze cie nikt nie czyta albo ze nie masz gdzie pisac .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów