Strona 14 z 17 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 166

Wątek: Canon drożeje !!!

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Tak samo Canon 17-40. Kilka dni temu w pstryku kosztowal 2500, teraz prawie 2900...

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Driver Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    no dokladnie - mimo ze fota zupelnie inna. no i opis szkla bardziej pasuje do zooma. ciekawe czy takie aukcje sa zgodne z regulaminem;>
    Z której strony ??

ilość soczewek, grup oraz kąt widzenia wyrażony jedną liczba ( zamiast zakresem ) pasują do zooma
    chodzi mi nie o opis techniczny tylko o przeznaczenie szkla opisane w auckji.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elandril Zobacz posta
    Tak samo Canon 17-40. Kilka dni temu w pstryku kosztowal 2500, teraz prawie 2900...
    Fakt obiektywy w górę, 30D spada, 5D raz w dół, raz w górę - brak pewności czy będzie następca, czy nie.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

mają dobre wyniki i popyt wzrasta, ale nikon imho przejmie czesc rynku i to sie kanon opamięta

JARCOS
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blum Zobacz posta
    ...i traktowania klienta przynoszacego cos do reklamacji i chcacego odebrac to cos w terminie :-?[/SIZE]
    krótkie OT - ja nie miałem z MM nigdy problemu, aczkolwiek nic ze sprzetu foto tam nie kupiłem (jak kupowałem było duuuże droższe)

w temacie głónym zaś - jeden ze sprzedawcow na allegro powiedizał mi, ze teraz własciwie nie wiadomo czy będzie drożej czy taniej i sam canon sonduje rynek - pewnie chcą sprawdzić za ile jestesmy w stanie kupić aby dużo zarobic i rynku nie stracić. Wejdą nowości - zobaczymy za ile będą w stosunku do swoich poprzedników w okresie wprowadzania na rynek

Bywalec Awatar ishi

Domyślnie

Jako że nie będzie Canon Polska to nie będzie takich strzałów cenowych.... Z Czech to wszytsko sie ustabilizuje... ale niestety na poziomie +5% +7% w góre...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ishi Zobacz posta
    Jako że nie będzie Canon Polska to nie będzie takich strzałów cenowych.... Z Czech to wszytsko sie ustabilizuje... ale niestety na poziomie +5% +7% w góre...
    Ale Canon Polska przecież cały czas istnieje . I nic nie wskazuje na to żeby się to miało zmienić.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar ghost00

Domyślnie

czesc

tak zapytam, gdzie ostatnio spadl 30D?gdzie mozna go teraz najtaniej kupic?obchodze juz wszystkie serwisy i ciagle wychodzi ze 3980 pln i nie mniej.

pozdrawiam

Uzależniony

Domyślnie

dobrze ze jest tamron zabawki canona i tak sa drogie i nawet z literka L nie trzymaja poziomiu, jesli tylko d30 spadnie to juz polscy onanisci bede w niebo wzieci wszak ten amatorski sprzecik u nas bedzie robil za cud swiata ...

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek Zobacz posta
    dobrze ze jest tamron zabawki canona i tak sa drogie i nawet z literka L nie trzymaja poziomiu, jesli tylko d30 spadnie to juz polscy onanisci bede w niebo wzieci wszak ten amatorski sprzecik u nas bedzie robil za cud swiata ...

d30 spadnie? jeszcze? przecież możesz go już kupić za około 1000 PLN...
    No chyba, że chodzi Ci o 30D...

Strona 14 z 17 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów