A drugą sztukę tego szkła mają za 4,2k
http://www.allegro.pl/item162911326_...501757501.html
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
bo to spekulanci są :-)
no i komu wierzycniby podwyzki a tu nawet mm ma taniej niz na necie ... cos tu smierdzi
Jasne 30-tka powinna nadal kosztować 4500, a nie jakieś głupie promocje kapitalistycznych wyzyskiwaczy.
No i bardzo możliwe że właśnie w całym tym szumie o to chodzi. Zwłaszcza że w obliczu oczekiwania na nowości sprzedaż mogła troszkę siąść.
BTW. Moje gratulacje. Witamy w klubie.
Oczywiście to na pewno wina "układu".
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W tej cenie to mi trudno utarg znaleźć, a co dopiero koszty rat...![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
krótkie OT - ja nie miałem z MM nigdy problemu, aczkolwiek nic ze sprzetu foto tam nie kupiłem (jak kupowałem było duuuże droższe)
w temacie głónym zaś - jeden ze sprzedawcow na allegro powiedizał mi, ze teraz własciwie nie wiadomo czy będzie drożej czy taniej i sam canon sonduje rynek - pewnie chcą sprawdzić za ile jestesmy w stanie kupić aby dużo zarobic i rynku nie stracić. Wejdą nowości - zobaczymy za ile będą w stosunku do swoich poprzedników w okresie wprowadzania na rynek
Tak zajżałem na Allegro i ceny poszły jakby w dół.
Wczoraj odbierałem 350D w Fotoit, i troszke z nimi pogadałem, to właśnie panowie potwierdzili że ceny idą w górę. Tak jak przykładowo 100/2,8 Macro kosztowała u nich 1900, to teraz sztuki które przyjdą będa po około 2200-2300zł.
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"