Pokaż wyniki od 1 do 10 z 166

Wątek: Canon drożeje !!!

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    a nie zastanawialiście się czemu canon zwraca 590zł przy 30D?? wszyscy mówią że sprzedaje się jak ciepłe bułeczki- gdyby tak naprawde było czy robiliby taka promocje...?? analogia może mało trafna ale u mnie w mikro firmie wielu klientów żądało upustów więc powoli podnieślismy ceny i nagle stałe rabaty i ludzie byli happy i sprzedaż wzrosła...
    to taka chamska promocja poprostu liczą na to że część ludzi się po pieniądze nie zgłośi i mają racje bo sporo ludzi nie skorzystało z tego zwrotu a robi sie wielkie halo ze 590 taniej.

To tak jak z akcyzą za sprowadzenie samochodu okazało się że nielegalnie ja pobrali teraz ją zwracają ale jak się sam o nią nie upomniesz to nie dostaniesz

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adam_k Zobacz posta
    To tak jak z akcyzą za sprowadzenie samochodu okazało się że nielegalnie ja pobrali teraz ją zwracają ale jak się sam o nią nie upomniesz to nie dostaniesz
    porównanie nie do końca trafne, bo z akcyzą jest jeszcze gorzej - na wszelkie sposoby próbują się z tego wybronić, z tego co wiem dokładnie to sprawdzają i jak się okaże, że przy opłacie na fakturzę/umowie jest zaniżona cena samochodu, to jeszcze karę dowalą...

ale to taki mały offtop
    moja galeria: http://www.lubke.pl

Sprzęt: Canon EOS 30D, Canon Elan 7N (33V), Tamron 17-50 2.8, Tamron 28-75/2.8, 70-200 4L, Canon 50/1.8 II, 580EX, CF SanDisk 2GB + 8GB Extreme III
    Raynox DCR-250 (makro)

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dziękuję wszystkim, za ten wątek, bo dzięki niemu dzisiaj się zdecydowałem nie czekać na gotówkę tylko wziąć 400D na raty w MediaMarkt
    A cena mnie zmiażdżyła - 2490 zł za KIT (czyli 10 x 249 zł, bo promocja raty 0%).
    Aparat jest napewno nowy, polska drukowana instrukcja, orginalne płytki (bo ktoś kiedyś pisał, że kupił w sklepie i mu dali płytki przegrywane).
    Zatem nareszcie poczuję co to zabawa w cyfrową fotografię
    JUPI :grin:
    Wymarzony 400D już jest !!!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lenik Zobacz posta
    Dziękuję wszystkim, za ten wątek, bo dzięki niemu dzisiaj się zdecydowałem nie czekać na gotówkę tylko wziąć 400D na raty w MediaMarkt
    A cena mnie zmiażdżyła - 2490 zł za KIT (czyli 10 x 249 zł, bo promocja raty 0%).
    Ciekawe ile przy tej promocji wynosi ubezpieczenie, oplaty przygotowawcze, prowizja itp czyli tzw 'calkowity koszt kredytu'

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ciekawe ile przy tej promocji wynosi ubezpieczenie, oplaty przygotowawcze, prowizja itp czyli tzw 'calkowity koszt kredytu'
    Chyba jednak te raty to faktycznie są bez żadnych dodatkowych kosztów. A jeśli chodzi o tę cenę, to wielki LOL. Kosmos, w hurcie nawet takiej nie miałem.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Potwierdzam, że nie ma żadnych ukrytych opłat
    Wszystkie koszta ponosi MM, ja tylko spłacam sprzęt
    Sam na początku nie mogłem w to uwierzyć i pytałem 3 różnych osób
    Wymarzony 400D już jest !!!

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie