ja juz wyslalem
ja juz wyslalem
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Ja niestety nie dałem radę zrobić tylko świt jednak zdjęcia są tak żenujące, że wylądowały w śmieciach. Z przykrością muszę stwierdzić, że odpadam z gryPrzepraszam, że nie stanąłem do boju ale mimo tygodnia więcej nie znalazłem czasu żeby zrobić odpowiednie zdjęcia...
decha szkoda, że nie wystartujesz.
Jeśli jednak podjąłeś taką decyzję to wykreślam Ciebie z listy a pozostałym zostało jeszcze 25 godzin.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
No ja również żałuję bo temat bardzo ciekawy i mam pomysł na ujęcie wszystkich trzech tematów w jednym ale po prostu albo brakuje mi czasu na wykonanie zdjęć albo jest tak szaro-szaro jak dzisiaj rano :/ Spróbuję chociaż zrealizować mój pomysł jaki miałem wysłać na tego battla i się pochwalę "po zawodach"![]()
ale bedzie dyskwalifikacji(wśród nich ja pierwszy)w pierwszym poscie Mac napisałeś, że zdjecia mają być wykonane miedzy 1sty-4lutym
jutro się biorę i walnę wszystkie trzy
- qrna pomysłu nie mam ;(
ogolnie to bardzo malo osob nadeslalo do tej pory zdjecia...
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Mac wymiękam. swita zrobiłem - kicha zmierzch -też kicha a nocne dzis miałem robić ale juz pasuje-te foty sie nie nadają do pokazania. nie wiem weny ni ma czy co...??
Marekb pokaż to co masz, ja dziś zrobiłem zmierzch, jak wyszedł ocenicie sami, świt zrobiłem dwa tygodnie temu a noc w dniu kiedy zgłosiłem ten battle.
W innych battle'ach moje fotki dostały po grzebiecie ale nie załamuję się.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
nie boj sie -teraz jest jedna fotka moja - wiec bedzie kogo lac![]()
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
hehe no to widzę, że nie tylko ja podchodzę bardzo krytycznie do moich zdjęć :P