no ja juz wyslalem - na tego maila, co w regulaminie battlowym jest podany.
Ale przesuniecie terminu mi zupelnie nie przeszkadza.
no ja juz wyslalem - na tego maila, co w regulaminie battlowym jest podany.
Ale przesuniecie terminu mi zupelnie nie przeszkadza.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
ja mam juz 2 zdjcia moze to 3 uda mi sie zrobic linki wysle jak zwykle na ostatnia chwile![]()
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
niestety ja odpadamMac wykreśl mnie z listy... do tej pory nie zdążyłem zrobić żadnej foty i nie sądzę żebym dał rade dzisiaj zrobić wszystko. Przepraszam za zamieszanie i mam nadzieję, że przy następnym battlu już nie dam ciała.
tzn. ja zrobilem i wyslalem jedno zdjecie. Wiec Ty jesli masz 2, to i tak juz jestes w lepszej sytuacji![]()
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Mac, czy te nasze zdjeci to beda oceniane w zestawach czy kategoriach?
________
Immanuel Kant
Jestem za oceną zdjęć w kategoriach.
Jeśli macie problemy czasowe to przedłużę czas przesyłania prac do przyszłego weekendu. Co wy na to?
Decha miałbyś wówczas czas na zrobienie dobrych zdjęć. Podobnie oddech, który ze względów zdrowotnych miał taki sam problem.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
sorry, ale ja tez nie zdąże na dziś...![]()
No ten tydzień już będę miał na pewno luźniejszy niż ostatnie wiec jeśli dałbyś mnie i kolegom jeszcz tydzień to chętnie się podejmę![]()
O.K.
Zatem oficjalnie przesuwam termin przesyłania zdjęć na 11 lutego, godzina 22.00.
Mac
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
ok, termin przyjalem do wiadomosci - i takze jestem za tym, aby zdjecia byly w 3 kategoriach, a nie w zestawach
________
Immanuel Kant