Wątek założyłem aby zorientować się ilu jest chętnych do zakupu naszego kalendarza na 2008r.
Nie.
Kupię jeden.
Kupię więcej sztuk / proszę dopisać poniżej ile sztuk /.
Wątek założyłem aby zorientować się ilu jest chętnych do zakupu naszego kalendarza na 2008r.
bez znajomosci ceny nie smialbym pokusic sie o deklaracje.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Jest to ruch w dobrym kierunku a cenę można podać do uzyskaniu wyników sondy. Jeśli będzie 200 chętnych to koszt będzie oscylował powyżej 20 PLN. Zresztą mogę zapytać u naszego wydawcy jakie są widełki cenowe.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Bez ceny nie można się pokusić o deklarację, a bez wiedzy na temat orientacyjnej ilości chętnych, nigdy nie poznamy ceny kalendarza i stoimy w miejscu.![]()
Z takim podejściem to nie zrobimy nawet kalendarza na 2099 rok.![]()
DEKLARACJA ODNOŚNIE ZAMÓWIENIA KALENDARZA, NIE JEST W ŻADEN SPOSÓB WIĄŻĄCA, A SŁUŻY JEDYNIE POZNANIU ORIENTACYJNEJ LICZBY SZTUK, KTÓRA JEST NIEZBĘDNA DO WYLICZENIA CENY JEDNEGO KALENDARZA.
Wiem, ze robi sie bledne kolo. Ale po tych zapewnieniach przelamalem swoj opor i oddalem glos 8)
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Ja wezmę raczej jeden. Zagłosowałem jednak na trzecią opcję ponieważ jak będzie xtra to mogę wziąć dla rodziny/znajomych.
Jak będzie, to dwie sztuki bym wziął.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Wziąłbym jeden.
Ostatnio edytowane przez sepq ; 20-01-2007 o 16:27
,
Jak będzie fajny to się skuszę![]()
jak będzie jakieś moje zdjęcie to wezme 5-10 sztuk, a jak nie to jeden![]()
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress