Jeśli uda mi się dotrzeć na autobus o 5:25 (25km od Lublina), to czemu nie. Pytanie tylko czy zarywać nockę czy nastawić 3 budziki (2 zadziałają tylko jesli nie będzie przerw w dostawie prądu...). Wypadałoby się wreszcie wybrać na jakiś plener CB
![]()
Jeśli uda mi się dotrzeć na autobus o 5:25 (25km od Lublina), to czemu nie. Pytanie tylko czy zarywać nockę czy nastawić 3 budziki (2 zadziałają tylko jesli nie będzie przerw w dostawie prądu...). Wypadałoby się wreszcie wybrać na jakiś plener CB
![]()
egzaminy, zaliczenia, duperele. nie tym razem![]()
A teraz może chcecie plenerek albo sesję? Nie chcę zakładać nowego wątku. Jeśli chcecie więcej informacji proszę na PRV![]()
Teraz znaczy kiedy? Sesja? :> Jakieś dziewzyny ?
A plener może być, daj termin kiedy![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
też bym się spotkał i coś pofocił.
pozdrawiam
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
To ja tez sie pisze. Moze w koncu poznam Canonierow z Lublina![]()
Pozdrawiam,
Dołek
Tak sobie myślę że ponieważ pogoda się rozkręciła, słoneczko świeci to można by jakiś plener zrobić w okolicach Lublina (20-30km). Czy ktoś byłby chętny i może miał jakiś pomysł? Ja ostatnio cierpię na nadmiar wolnego czasu i tak sobie myślę że fajnie by było coś pofotografować.
Jacyś chętni i jakieś może ciekawe pomysły?![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Jak wymyślisz jakiś ciekawy termin i dobre miejsce, gdzie się można piwa napić to mógłbym przyjechać.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
to ja tak samo jak makgajwer (-:
Bede pewnie w czerwcu w Lublinie/okolicach to sie tu dopisze wtedy 8)