Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0Zamieszczone przez Cychol
Czyli w skrocie Firefox 1.0 na Windows - wyswietla sie OK.
Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; en-US; rv:1.7.5) Gecko/20041107 Firefox/1.0Zamieszczone przez Cychol
Czyli w skrocie Firefox 1.0 na Windows - wyswietla sie OK.
Wiesz co? ja ostatni raz coś w html-u pisałem jakieś 7-8 lat temu za czasów Netscape 3. A tę galerię wygenerował mi darmowy programik "galeria". Ja tylko zmieniłem kodowanie i dodałem polskie znaki diakrytyczne.Zamieszczone przez muflon
i jeszcze kilka dupereli. Ale z tego co widzę będę musiał przypomnieć sobie jak to działa
![]()
Natomiast jeżeli chodzi o obudowy to: aparat fotograficzny mam czarny, komputer w kolorze anodyzowanego aluminium o taki mam zestawik: (zdjęcie z serwisu "apple.com")
bez napisu "Energy saver."
i tak rozglądając się po biurku nic białego oprócz klawiatury nie widzę![]()
pozdrawiam
Aha, to się teraz tak nazywa ;-)Zamieszczone przez Cychol
A ja mam w pracy dwa w całości obsadzone Xserve RAIDy - i dwa następne właśnie kupuję![]()
...zazdroszcze CiZamieszczone przez muflon
, ale ja tego zestawu używam w domu
![]()
pozdrawiam
Całkiem przeciętne te zdjęcia
całkiem fajne kadry wymieszne z całkiem banalmymi, ba nawet nieostrymi - "ot strzelonymi" polecam ostra selekcję
pozdrawiam
No to poczyniłem parę zmian, zresztą oceńcie sami
moja galeryjka po wiosennych porządkach
pozdrawiam
chyba kolega zapomnial umiescic pliki w wiekszym rozmiarze![]()
ech, chciałem sobie uprościć, a tu d...![]()
Ściągnąłem sobie gotowca i podstawiłem swoje pliki, a tu się okazuje, że każda przeglądarka inaczej tego fasha interpretuje. Pod Safari jest OK, pod IE prawie OK, pod Firefoxem do kitu. A obrazki wstawiłem dobre. Muszę jeszcze nad tym popracować![]()
pozdrawiam
Cychol, będę złośliwy i nie na temat: http://canon-board.info/showthread.php?t=2234
LOL. A Muflon napisal taki ładny skrypcik...