pozdrawiam
Nowy link do mojej pierwszej galerii![]()
pozdrawiam
Misz-masz ...
Zadne mnie specjalnie nie ruszylo, ale tez zadnego wielkiego gniota nie ma 8) . Ogolnie jako podsumowanie roku moze byc - przerozna tematyka i techniki wykonania.
No tak
bo to jest misz-masz, dopiero co zarejestrowałem domenę i zrobiłem jakąś pierwszą wersję galerii, ale obiecuję, że z czasem to poukładam i będę na bierząco uzupełniał
![]()
pozdrawiam
PowodzeniaZamieszczone przez Cychol
. Ja tak juz z dwa miesiace sie zabieram do poukladania swojej galerii... zdjac pare fotek, dorzucic troche nowych itp
.
hmm, zdjecia to rzeczywiscie roznorodna zbieranina ale sa mile dla oka.
natomiast cos jest wyraznie nie tak z twoja strona cychol.net - sprawdz sam
safari wyswietla to poprawnie (safari jest bardziej tolerancyjne na bledy kodu). natomiast firefox mi odmowil wspolpracy i nie pokazal poprawnie polskich liter. brakuje tez deklaracji rodzaju dokumentu (np. strict, transitional, frameset, itp.)
Faktdokument był zapisany w UTF-8, a miał zaznaczone iso-8859-2 - dzięki
![]()
pozdrawiam
Jeszcze coś muszę dodac, może i ten Validator jest OK, ale jak stosuję się do jego sugestii to strona przestaje dobrze wyglądać![]()
pozdrawiam
Zmieniłem tytuł Topiku
Mam jeszcze pytanie do używających Win i Linux - Czy strona wyświetla się dobrze?
pozdrawiam
Mozilla 1.7.3, Linux - nie zauważyłem, żeby coś się wyświetlało źle. Ani niczego, czego by się nie dało prosto zrobić w HTML Strict ;-) Wiesz, robienie stron pod zalecenia w3c jest teraz trendy, tak jak ipody i białe obudowyZamieszczone przez Cychol
![]()