Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: NETIA - konkurencja dla TP

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie NETIA - konkurencja dla TP

http://www.netia.pl/promocje,dla_domu,21.html
    Co powiecie o tym
    Może ktoś ma doświadczenia z NETIĄ i może coś ciekawego powiedzieć.
    Wygląda na to, że w końcu mamy konkurencję.
    5D + L

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

W grudniu przesiadlem sie z neosyfu na NET24 4Mb i musze przyznac, ze jestem zadowolony z ich uslug. W porownaniu z telekomuna to dzien do nocy. Z neo mialem wiecznie problemy natury technicznej a tepsa za kazdym razem to olewala slodniem pierdzeniem na niebieskiej linii. Pomijam juz ceny uslug netii, ktore sa bezkonkurencyjne w porownaniu z tpsa.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

ty dominique to jakiś biedny jesteś - PC-ty cię napadają, windowsy katują, tpsa zamienia dzień w noc , to chyba jakaś wybiórcza mania prześladowcza ....

Offf topic : ja osobiście z NEO nigdy nie miałem żadnych kłopotów i jeśli coś załatwiałem szło ok....

btw jaki masz ping do onetu z eogo NETA 24 ???
    "ping www.onet.pl -t" średnio na oko ?

apropos cen : NEO 2 MB w promocji na 3 lata = 1 rok 51 netto , 2 kolejne ok 70 netto to chyba nie jest drogo ?
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 19-01-2007 o 09:43

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta

apropos cen : NEO 2 MB w promocji na 3 lata = 1 rok 51 netto , 2 kolejne ok 70 netto to chyba nie jest drogo ?
    To sa ceny promocyjne - dla nowych abonentow. A co jesli ja rok temu bralem Neo 6MB na 24 miesiace i obecnie place za toto ok 250zl brutto w tym zbedny mi telefon?
    Dopiero po zakonczeniu umowy (za nastepne 12 mies) mam promocje "zostan z Neostrada".
    Ze nie wspomne o tym ze od 1 stycznia jakosc Neostrady sie u mnie mocno spsula (kiedys smigalo, teraz sie przytyka) a pomocnicy techniczni zbywaja mnie jak moga.
    Tak wiec oferta Netii wydaje sie kuszaca... choc rzeczywiscie pingi przydaloby sie sprawdzic bo do grania tez ma sluzyc.

Domyślnie

u mnie 12-13 ms

dominique twierdzi że 20-30 ma do onetu czyli średnio , lepiej niż aster ale średnio ja mam prawie jak na lokalnej .... :P

ja już 3 raz zmieniałem umowę .... przez ok 5 lat

OOO przypomniałem sobie - Vitez w związku ze zmianą w regulaminie TPSA możesz do 15 lutego bez konsekwencji zerwać umowę !!!! i nawet zrobić nową !!!
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 19-01-2007 o 10:03

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

mnie najbardziej cieszy to ze bede mogl zerwac stara umowe i podpisac nowa. a na neo nie narzekam - jestem zadowolony, bo nie mam zadnych problemow z laczem, linia telefoniczna czy predkoscia pobierania.
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    To sa ceny promocyjne - dla nowych abonentow. A co jesli ja rok temu bralem Neo 6MB na 24 miesiace i obecnie place za toto ok 250zl brutto w tym zbedny mi telefon?
    Dopiero po zakonczeniu umowy (za nastepne 12 mies) mam promocje "zostan z Neostrada".
    Ze nie wspomne o tym ze od 1 stycznia jakosc Neostrady sie u mnie mocno spsula (kiedys smigalo, teraz sie przytyka) a pomocnicy techniczni zbywaja mnie jak moga.
    Tak wiec oferta Netii wydaje sie kuszaca... choc rzeczywiscie pingi przydaloby sie sprawdzic bo do grania tez ma sluzyc.
    jakskonczy Ci sie umow i przejdziesz na czas nieokreslony to po prostu rezygnujesz i zalapujesz sie na jakas nowa promocje. tylko nie polecam brac na 3 a nawet 2 lata umowy. 3 lata temu 1mb to bylo super szybkie lacze a teraz to standard.a co bedzie za 3 lata?
    telefonu nie musisz miec ale wtedy placisz oplate utrzymaniowa za linie. z tym ze od marca wchodza nowe aonamenty od 10 zl wiec warto poczekac
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Ciekawe czy ten temat jest zwiazany z tematyką forum ? bo jak nie to tu niektórzy z tym walczą :-?
    Ale skoro wolno to aj mam NETIE ale nie neta tylko telefon. I jest OK w miare tanio i całkowicie bezawaryjnie. Taki troche OT ale w temacie. Please doradźcie bo niestety niedługo bede musiał korzystać z NETu (przeprowadzka) za pośrednictwem Neostrady albo Aster City. Co lepsze ?
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Domyślnie

masz wybór Aster i śrenia jakość wysokie pingi etc ale bez limitu i nieco drożej..
    neo w większości przypadków niezła jakość i pingi ale ograniczenie GB..

Jesteś pewien że ten topic nie ma nic wspólnego z fotografią hmmmm , to czemu jesteś członkiem forum, wystawiasz fotki w necie ? hehe

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

ty dominique to jakiś biedny jesteś - PC-ty cię napadają, windowsy katują, tpsa zamienia dzień w noc , to chyba jakaś wybiórcza mania prześladowcza ....
    Tato, czy ja jestem jakis dziwny?

Offf topic : ja osobiście z NEO nigdy nie miałem żadnych kłopotów i jeśli coś załatwiałem szło ok....

btw jaki masz ping do onetu z eogo NETA 24 ???
    "ping www.onet.pl -t" średnio na oko ?
    No wiec na net24 ping do onetu i spowrotem leci ok 22-34ms a na neo oscylowal czesto na poziomie 200ms i wiecej (sik!) jak klikalem na link to zanim sie przegladarka polapala o co chodzi to czesto zdazylem zapominiec po co to zrobilem A ze o niemozliwosci pogrania w moje ukochane Americas Army nie wspomne

Eee dolicz sobie do tego haracz w postaci abonamentu telefonicznego to nie wyjdzie tak kolorowo.

Ja place 130pln za net24 (4Mb) + 30pln za abonament tel. w ktorym mam 90 darmowych minut + 40pln free na dalsze rozmowy (ot taka promocja byla)

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

masz wybór Aster i śrenia jakość wysokie pingi etc ale bez limitu i nieco drożej..
    neo w większości przypadków niezła jakość i pingi ale ograniczenie GB..

Jesteś pewien że ten topic nie ma nic wspólnego z fotografią hmmmm , to czemu jesteś członkiem forum, wystawiasz fotki w necie ? hehe
    Co to znaczy , ze średnia jakość jest w Aster ?

A moje pierwsze zdanie było do.... On juz bedzie wiedział, że to do niego
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów