mnie najbardziej cieszy to ze bede mogl zerwac stara umowe i podpisac nowa. a na neo nie narzekam - jestem zadowolony, bo nie mam zadnych problemow z laczem, linia telefoniczna czy predkoscia pobierania.
Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
To sa ceny promocyjne - dla nowych abonentow. A co jesli ja rok temu bralem Neo 6MB na 24 miesiace i obecnie place za toto ok 250zl brutto w tym zbedny mi telefon?
Dopiero po zakonczeniu umowy (za nastepne 12 mies) mam promocje "zostan z Neostrada".
Ze nie wspomne o tym ze od 1 stycznia jakosc Neostrady sie u mnie mocno spsula (kiedys smigalo, teraz sie przytyka) a pomocnicy techniczni zbywaja mnie jak moga.
Tak wiec oferta Netii wydaje sie kuszaca... choc rzeczywiscie pingi przydaloby sie sprawdzic bo do grania tez ma sluzyc.
jakskonczy Ci sie umow i przejdziesz na czas nieokreslony to po prostu rezygnujesz i zalapujesz sie na jakas nowa promocje. tylko nie polecam brac na 3 a nawet 2 lata umowy. 3 lata temu 1mb to bylo super szybkie lacze a teraz to standard.a co bedzie za 3 lata?
telefonu nie musisz miec ale wtedy placisz oplate utrzymaniowa za linie. z tym ze od marca wchodza nowe aonamenty od 10 zl wiec warto poczekac