http://www.netia.pl/promocje,dla_domu,21.html
Co powiecie o tym![]()
Może ktoś ma doświadczenia z NETIĄ i może coś ciekawego powiedzieć.
Wygląda na to, że w końcu mamy konkurencję.
http://www.netia.pl/promocje,dla_domu,21.html
Co powiecie o tym![]()
Może ktoś ma doświadczenia z NETIĄ i może coś ciekawego powiedzieć.
Wygląda na to, że w końcu mamy konkurencję.
5D + L
W grudniu przesiadlem sie z neosyfu na NET24 4Mb i musze przyznac, ze jestem zadowolony z ich uslug. W porownaniu z telekomuna to dzien do nocy. Z neo mialem wiecznie problemy natury technicznej a tepsa za kazdym razem to olewala slodniem pierdzeniem na niebieskiej linii. Pomijam juz ceny uslug netii, ktore sa bezkonkurencyjne w porownaniu z tpsa.
ty dominique to jakiś biedny jesteś - PC-ty cię napadają, windowsy katują, tpsa zamienia dzień w noc , to chyba jakaś wybiórcza mania prześladowcza ....
Offf topic : ja osobiście z NEO nigdy nie miałem żadnych kłopotów i jeśli coś załatwiałem szło ok....
btw jaki masz ping do onetu z eogo NETA 24 ???
"ping www.onet.pl -t" średnio na oko ?
apropos cen : NEO 2 MB w promocji na 3 lata = 1 rok 51 netto , 2 kolejne ok 70 netto to chyba nie jest drogo ?
Ostatnio edytowane przez popmart ; 19-01-2007 o 09:43
To sa ceny promocyjne - dla nowych abonentow. A co jesli ja rok temu bralem Neo 6MB na 24 miesiace i obecnie place za toto ok 250zl brutto w tym zbedny mi telefon?
Dopiero po zakonczeniu umowy (za nastepne 12 mies) mam promocje "zostan z Neostrada".
Ze nie wspomne o tym ze od 1 stycznia jakosc Neostrady sie u mnie mocno spsula (kiedys smigalo, teraz sie przytyka) a pomocnicy techniczni zbywaja mnie jak moga.
Tak wiec oferta Netii wydaje sie kuszaca... choc rzeczywiscie pingi przydaloby sie sprawdzic bo do grania tez ma sluzyc.
mnie najbardziej cieszy to ze bede mogl zerwac stara umowe i podpisac nowa. a na neo nie narzekam - jestem zadowolony, bo nie mam zadnych problemow z laczem, linia telefoniczna czy predkoscia pobierania.
jakskonczy Ci sie umow i przejdziesz na czas nieokreslony to po prostu rezygnujesz i zalapujesz sie na jakas nowa promocje. tylko nie polecam brac na 3 a nawet 2 lata umowy. 3 lata temu 1mb to bylo super szybkie lacze a teraz to standard.a co bedzie za 3 lata?
telefonu nie musisz miec ale wtedy placisz oplate utrzymaniowa za linie. z tym ze od marca wchodza nowe aonamenty od 10 zl wiec warto poczekac![]()
Tato, czy ja jestem jakis dziwny?
No wiec na net24 ping do onetu i spowrotem leci ok 22-34ms a na neo oscylowal czesto na poziomie 200ms i wiecej (sik!) jak klikalem na link to zanim sie przegladarka polapala o co chodzi to czesto zdazylem zapominiec po co to zrobilemA ze o niemozliwosci pogrania w moje ukochane Americas Army nie wspomne
Eee dolicz sobie do tego haracz w postaci abonamentu telefonicznego to nie wyjdzie tak kolorowo.
Ja place 130pln za net24 (4Mb) + 30pln za abonament tel. w ktorym mam 90 darmowych minut + 40pln free na dalsze rozmowy (ot taka promocja byla)![]()
No popatrz jaki ten swiat mały. Też mnie wciągnęła gierka i też pykam
A co do tematu: właśnie obdzwonilem 9393 i przygotowuje się do ofensywy. Tak sie zlozylo ze juz dwa razy w ciagu trzech lat rozwiazywalem z tpsa jakąś umowę i było to potężne wyzwanie.
Teraz mam nadzieje że bez zbednych wizyt w tp uda mi sie przesiasc na Net24. Bedzie taniej i szybciej. Mam tylko nadzieje ze Netia wie co robi i technicznie jest przygotowana na ogromny przyrost liczby klientow w dosc krotkim czasie.
Ostatnio edytowane przez tpop ; 19-01-2007 o 11:13
NO ja mam u siebie radiówkę i powoli mnie już do pasji zaczyna doprowadzać.
Mam 60KB ale niestety tylko 5KB uploaduza 50zł.
Więc biorąc sobie Net24 mam nadzieje, że będzie o wiele lepiej.
Kolega jeden właśnie wczoraj wziął Neo a drugi będzie miał NETIE i zapytam jakie maja ping do onet.pl.
Khm u mnie średni wyszedł na chwilę obecna z jakiś 30 pingów na 65ms
Jeszcze jedno.
Proszę nie wierzyć we wszystko co mówią na 9393:-P Jeszcze jakieś 2 tygodnie temu kumplowi, który interesował się netem powiedzieli, że będą przyspieszać z netem x 2 w tej samej cenie i że podniosą limit z 25 na 35GB jakoś tak.
Co sie okazało 13ego stycznia, że była to wielka ściema i prędkości na chwilę obecna nie zmieniają.
http://laki.dvhk.pl/index.php?subact..._from=&ucat=2&
Ostatnio edytowane przez borkomar ; 19-01-2007 o 11:52
5D + L
Dzwoniąc na 9393 dowiedzialem sie, ze po zlozeniu wypowiedzenia umowy w związku ze zmianą regulaminu do kwietnia nie będę mógł skorzystać z żadnej oferty promocyjnej w zakresie NEO. Jesli to prawda to warto rezygnowac z NEO tylko aby przejeść na Netie a nie aby skorzystać ze świeżej promocji w TP.