Ja chcę być lekarzem...a potem se coś pofocę jako pro![]()
Ja chcę być lekarzem...a potem se coś pofocę jako pro![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Na jej korzyść przemawia to, że pisała habilitację na temat funkcjonowania Banku Centralnego. W przeciwieństwie do tamtego okresu, gdzie rodziły się niezależne instytucje demokratyczne, obecnie jest jednak już trochę specjalistów od polityki monetarnej.
Poza tym, G-W to kobieta z jajami, Skrzypek natomiast wlecze się za swoim pryncypałem. O jego osiągnięciach na stanowisku wiceprezydenta Warszawy niewiele wiadomo. Natomiast jedyny sukces na stanowisku p.o. prezesa PKO BP to przeprowadzenie lustracji w tym bankuoraz rozpieprzenie całego zarządu.
Cóż Kaczyński bedzei rządził do 91 roku życia....eeeeeee ile lat ma Fidel Castro ??
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Hm, wikipedia nic o tym nie wie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Hanna_Gronkiewicz_Waltz
nie zmienia to faktu że Pis ma bardzo słabe zaplecze kadrowe 17 lat po odzyskaniu niepodleglości imho to wina tego że są partią anty inteligencką i udzie odpowiedni na stanowiska nie chcą miec nic z nimi wspolnego.... a świadczą o tym dobitnie problemy w obsadzie stanowisk .... teraz ORLEN .... i kolejny urzędas co nie ma pojęcia o zarządaniu koncernem..... bedzie sie uczył na żywym orgaaniźmie... zobaczymy co z tego wyjdzie ...
a o lustracji w PKO podobno szykkuje się zbiorowy pozew przeciwko matołowi bo zrobił to kompletnie bezprawnie i z widzimisie swoich poglądów!!!
Czyli baba (HGW)jest z UW
![]()
![]()
Nie zmienia to faktu, ze wyksztalcenie ponadwyzsze posiada i lipy z podejrzanych szkol nie wciska.
A co do obecnej "polityki kadrowej" to ja powiem tak - jakiekolwiek kompetencje, doswiadczenie, szkoly czy umiejetnosci wykraczajace poza opanowanie uklonow wobec "malych braci" oraz ich kumpli (nielicznych) to sa okolicznosci nie tylko obciazajace lecz wrecz uniemozliwiajace jakakolwiek egzystencje zawodowa. U mnie np. pojawil sie potezny desant dyletantow. Objeli najpierw wszystkie dobrze platne posady, stworzyli do tego wlasciwa strukture i teraz maja problem. Trzeba do tego tworu wymyslec zadania i je wypelnic trescia. Koszmar![]()
![]()
Mnie np. ostatnio zaproponowano uczestnictwo w komorce majaca sie zajmowac kontaktami z zagranica (mimo, iz jest cale Biuro od tego). Propozycja padala gdy ktos uslyszal, ze ja sobie jezdze na wakacje zagraniczne. Najpierw myslalem, ze to jaja....
![]()
![]()
To byla jednak powazna propozycja. Nie podam nazwy swojej firmy bo czasy niepewne. Moge tylko podac, ze obracamy duzymi pieniedzmi. Spolka oczywiscie skarbu panstwa.
Jak obserwuje obecne wrzaski o "posady" to tak sobie mysle, ze to nie ma sensu. Przeciez zaraz w odpowiedzi pada, ze to "uklad sie broni przed utrata swoich wplywow". Na takie dictum to nie ma juz jak ripostowac. Chyba, ze batem w pysk:sad:
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Problem w tym, ze takie bankructwo w gigantyczny sposob obciazy Twoja, moja i innych ludzi kieszen. Zreszta to co poruszyles to taki OT. Bo jesli nie masz teraz wplywu na stosunek wlasnosciowy jakiegos bytu to co mozesz zrobic? Pogadac sobie.... Ja gdy przylazlem tu gdzie jestem piec lat temu z zupelnie prywatnej firmy w tej samej brazny to bylem umotywowany dwiema sprawami - duza i stabilna spolka oraz perspektywa prywatyzacji czyli nowe know how i wzgledna normalnosc. Ale to sa obecnie mrzonki i herezje grozace publiczna anatema. Zygac sie chce![]()
![]()
Tylko nie zapominaj Tomku, ze dyletanci to maja posady ale robole, ktorzy wiedza co trzeba robic bardzo moga spowolnic proces upadku. Przeciez jesli wiem jak sie zachowac w danej sytuacji to nie przestane poprawnie reagowac.
Ostatnio edytowane przez krecio ; 19-01-2007 o 16:02
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()