Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: TKM-u ciąg dalszy...

Domyślnie TKM-u ciąg dalszy...

Witam,

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...1,3858031.html

Tak jak większość przewidywała, I. Chalupec, dotychczasowy prezes Orlenu, musiał ustąpić miejsca człowiekowi prezydenta. Czy to się kiedyś skończy? Mam coraz poważniejsze wątpliwości

Robert

Bywalec Awatar jaceksw
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

To się nigdy nie zmieni.

Obecnie różnica jest taka, że wcześniej "T" znaczyło "teraz" a obecnie znaczy "tylko"

J.

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

a na kogo głosowałeś ??
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    a na kogo głosowałeś ??
    Jeśli pytasz mnie, to na PO. Ale nie dlatego, że jakoś specjalnie za nimi przepadam, po prostu wybór był dość ograniczony . Jednym słowem: "mniejsze zło".
    Tak na marginesie, to dla wielu osób przed wyborami było oczywiste, że obietnice PIS-u to populizm w najczystszym wydaniu (np. jednoczesne głoszenie obniżki podatków i zwiększania wydatków na cele socjalne przy zapewnianiu, że deficyt pozostanie na tym samym poziomie). Żal mi po prostu zmarnowanych szans tego kraju i ludzi, którzy uwierzyli w te brednie.

Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

a ja jestem w sumie szczęśliwy, bo przez ich "politykę" wyjadą prawie wszyscy z tego kraju i będę sobie codziennie inną robotę brał Pamiętacie serial "Kameleon" ??
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Domyślnie

a ja jestem w sumie szczęśliwy, bo przez ich "politykę" wyjadą prawie wszyscy z tego kraju i będę sobie codziennie inną robotę brał Pamiętacie serial "Kameleon" ??
    Ja na Twoim miejscu nie byłbym taki szczęśliwy, bowiem - jak mawiają Angole - "it cuts both ways". Owszem, z punktu widzenia tych ludzi, którzy wyjechali, podjęli oni z pewnością słuszną decyzję. Zwróć jednak uwagę na przykład na to, że z powodu wyjazdów lekarzy niedługo nie będzie miał nas kto leczyć: http://www.gazetaprawna.pl/index.php...2.14.1.0.1.htm
    ("W placówkach ochrony zdrowia już brakuje ponad 7,3 tys. lekarzy i pielęgniarek").
    Za granicę wyjechało też wiele osób ze specjalnościami w branży budowlanej. Efekt? Nie dość, że problemem jest znalezienie ekipy do remontu mieszkania (nie mówiąc o budowie domu), to ceny tych usług wzrosły znacząco w ciągu ostatniego roku.
    A rząd wykorzystuje ten fakt propagandowo przypisując sobie zasługi w zwalczaniu bezrobocia. Paranoja!

Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Do zawodu będą przyuczać na sali operacyjnej
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Domyślnie

Do zawodu będą przyuczać na sali operacyjnej
    Skoro Skrzypek może być prezesem NBP, to operować tez może równie "wykształcony" specjalista

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Skoro Gronkiewicz-Waltz mogła też (...)
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

BTW. Znalazłem taki link: http://www.blog.gwiazdowski.pl/index...ontent=1&id=74

Kto się zrzuca?
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów