Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Canon 30D Wyjde chyba z siebie :))

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

ale to nie chodzi o nabijanie sie z ludzi...

tu była kiedys bardzo sensowna wypowiedż kogos nie pamietam niestety kogo, odnosnie tamrona 17-50... gosc napisał ze też jak przyniosł do domu obiektyw walną linijke itp i nagle mu wyszło ze ma jakis FF na iles tam mm... ale nastepnego dnia poszedłna plaze walną kilka fotek, później do miasta walnał nastepne kilka, w lesie to samo a jak wróciłdo domu to mial kilkadziest pieknych fotografii.... i moze to ma wiekszy sens jak te linijki itp... ja mialem 2 tamrony, teraz mam dwa obiektywy canona, a nawet w sumie 3 i wierz lub nie ale nie zrobiłem jeszcze w zyciu zdjęcia linijki zeby sprawdzac czy mam FF czy BF czy cokolwiek innego... po prostu robie zdjęcia i tyle nie zyje z nich wiec nawet jak mi jakas nie wyjdzie(co mi sie jeszcze nie zdazyło z powodu AF) to sie nie powiesze... a czasem sam ręcznie gubie ostrosc w celu uzyskania jakiegos efektu

bo tu chodzi o to by robi zdjęcia a nie katowac sie za grube pieniadze... i wymyslac ze to ma byc tak albo tak... nagrode NG dostało zdjęcie z "idiot camera" o czyms to swiadczy
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 17-01-2007 o 23:58
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów