Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
ja na 17-40 nie narzekam... przejrzyj stopki userów i zobacz ile osob ma to szkło i nie narzeka... wiesz co mi sie wydaje i nie obraź sie...
wiesz dlaczego nie miałęs wczesniej problemów z 350??? może sie myle bo to spekulacja... ale nie pałowałes sie z tymi wszystkimi linijkami... a teraz kupiłęs nowy sprzet i zaraziłęs sie tych cholernym choróbskiem ktore zaczyna przypominac epidemie... linijki, dekilkei, itp choc od Ciebie o dekielku jeszcze nie słyszałem... pytanie czy słowem kluczowym nie jest tu jeszcze

sam zobacz, był dzis post... koles kupił wląsnie 400D i od czego zaczał.. najpierw zrobił dekielk

Skipper, nie obrazam sie bo w koncu po to tu jestesmy. naprawde nie robie dekielkow i pryszczy na dupie muchy , ale skoro na portretach zaczelo byc dziwnie, dodatkowo na makro nagle o wiele gorzej niz wtedy gdy te sama sigme podpinalem do 350D. Nagle te zdjecia po prostu przestaly byc ostre. Wiec troche mnie to zmartwilo. Nie siedze z testami linijek, ale skoro ostrze na konkretne punkty w obrazie a nagle ostrosc wypada mi gdzie indziej i to w roznych obiektywach no to chyba cosik nie tak!