ja też będę i tez ponie mam transportu... bedzie wypasiony pokazik mam nadzieje, zeby tylko pogoda byla!!
A co do wstępu na pokazy to będzie on za free.. Tak, nie pomylilem sie - WSTĘP WOLNY!!
ja też będę i tez ponie mam transportu... bedzie wypasiony pokazik mam nadzieje, zeby tylko pogoda byla!!
A co do wstępu na pokazy to będzie on za free.. Tak, nie pomylilem sie - WSTĘP WOLNY!!
40D, 70-200L /f4; 17-40L /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!
Cały czas pracuję nad wolnym w ten dzień ale pewne jest że 25 czerwca rano kończę dyżur więc cały poniedziałek powinienem mieć wolny. Wtorek ciągle niepewny, a jeśli miałbym jechać to pewnie dzień wcześniej czyli w poniedziałek aby rozpoznać teren. Gdyby jednak była jakaś ekipa jadąca pociągiem to wolałbym dołączyć bo takie rozwiązanie byłoby chyba w moim podyżurowym przypadku wygodniejsze- czas jednak pokaże
Jeśli to pomoże we wspólnym podejmowaniu decyzji o zorganizowanym pokonaniu odcinka drogi Warszawa - Poznań to też wybieram się na ten występ ale to jeszcze tak odległy termin że wiele może sie zmienić.
Pojade samochodem wiec pewnie miejsce dla Viteza i Jac-a sie znajdzie - a jak bedą jeszcze "luzy" to dam znać (ale to już bliżej samej imprezy)
Trochę Newsów o Thunderbirds jest na www.f-16wpolsce.pl
1/3 tegorocznego składu akrobacyjnego Thunderbirds to kobiety(!). Więcej przeczytać można w najnowszym numerze AEROPLANA :-)
Orientuje się ktoś jaka będzie cena wejścia? A może ze free?