Pokaż wyniki od 1 do 10 z 117

Wątek: THUNDERBIRDS wystąpią w Polsce

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ruch wstrzymany o 13:45, wystartowali o 14:07, latali ok 6 minut... a mogli 28 . No further comments .
    Byłeś na miejscu czy przeczytałeś na lotnictwo.net.pl / forum 3 elt ?
    Jak sobie wyobrażasz zamykanie przestrzeni kontrolowanej na styk ?
    Zresztą jak zwykle wszyscy narzekają - są tacy co byli tylko we wtorek i byli zadowoleni. Mi się już ataków nie chce odpierać, rozmawiałem w poniedziałek z pilotami i chęci mieli jak najlepsze. Może i można to było zrobić lepiej ale było jak było...

Mi się akurat tak ułożyło że w tym roku mam szansę zobaczyć ich jeszcze raz i przejadę sporo kilometrów a raczej mil w tym celu...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Byłeś na miejscu czy przeczytałeś na lotnictwo.net.pl / forum 3 elt ?
    Bylem na miejscu i z wieloma komentarzami sie zgadzam. Mogli wystartowac wczesniej, nie wystartowali, wiec jak najbardziej "pokazali co umieli" .

Wlasnie zaczalem sie glebiej zastanawiac czemu jeszcze sie nie wzialem za obrobke zdjec z tego "pokazu" ... chyba dlatego ze nie bardzo jest za co sie wziac ale nie z mojej winy .

meschiash
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Bylem na miejscu i z wieloma komentarzami sie zgadzam. Mogli wystartowac wczesniej, nie wystartowali, wiec jak najbardziej "pokazali co umieli" .

Wlasnie zaczalem sie glebiej zastanawiac czemu jeszcze sie nie wzialem za obrobke zdjec z tego "pokazu" ... chyba dlatego ze nie bardzo jest za co sie wziac ale nie z mojej winy .
    Faktycznie problem polegał na przestrzeni powietrznej ale nie tylko. Gdyby poderwali się wcześniej np. 13 czy 13:30 to VIP-y nie widziałyby pokazu Od samego rana na http://meteo.icm.edu.pl/ było wiadomo, że o 14:00 będzie ulewa, która spłoszy ludzi i popsuje pokaz.
    Moim zdaniem można było przesunąć godziny. Szkoda jest tych co przylecieli się pokazać. Ćwiczą po to aby publika zarobaczyła na co ich stać a tutaj drugi pod rząd przerwany pokaz.

Przynajmniej w tvp dobrze pokazują ten występ http://www.youtube.com/watch?v=zsJHxEs7Tk4&feature=dir

Uprawnienia umieszczania postów