moze bedzie w TV :/ mnie tam nie bedzie (coprawda jeszcze miesiac, ale juz wiem) - no i czekam na fotki
moze bedzie w TV :/ mnie tam nie bedzie (coprawda jeszcze miesiac, ale juz wiem) - no i czekam na fotki
Szykujcie się na masakryczne korki podczas dojazdu do i z bazy. Co prawda to nie weekend i frekwencja nie będzie taka jak mogłaby być ale.. ja ostatnio z pikniku lotniczego wracałem do domu 3,5 godzinyNormalnie ok 1h.
Dla mnie to będzie drugi dzień po zakończeniu semestru![]()
A pytanie dla zorientowanych - jak mogę z Poznania Głównego dostać się na piknik? (Proszę o jakiś konkretny numer autobusu lub coś takiego)
A ja powiem Wam że zastanawiam się czy brać w ogóle aparat - traci się co najmniej z 70% wrażeń gapiąc się przez ten maleńki wizjer...
Witam,
a jak z akredytacjami?
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez tom634 ; 26-05-2007 o 12:58
Przyłączam się do pytania o w miarę sprawny dojazd.
Sam rozważam dotarcie w okolice Poznania dzień wcześniej, nocleg i dotarcie na piknik bez samochodu - no chyba, że jest jakieś inne, optymalne rozwiązanie (czytaj szybkie, sprawne i w miarę wygodne dotarcie).
Na sam pokaz załatwiam sobie trzy dni urlopu, by dostać się na niego znad morza i mieć czas na spokojny powrót.
link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 LPotem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.
Cały czas pracuję nad wolnym w ten dzień ale pewne jest że 25 czerwca rano kończę dyżur więc cały poniedziałek powinienem mieć wolny. Wtorek ciągle niepewny, a jeśli miałbym jechać to pewnie dzień wcześniej czyli w poniedziałek aby rozpoznać teren. Gdyby jednak była jakaś ekipa jadąca pociągiem to wolałbym dołączyć bo takie rozwiązanie byłoby chyba w moim podyżurowym przypadku wygodniejsze- czas jednak pokaże
A do mnie dopiero teraz dotarlo, ze to jest we wtorek![]()
Caly czas zylem w przekonaniu, ze impreza wypadnie w weekend. Kto wymyslil taki chory termin? A moze amerykanie w dni powszednie lataja za pol ceny? :/
Ja odpadam![]()