No tak, chcialem zwrocic tylko uwage ze :Zamieszczone przez kml
a) w kazdym aparacie inaczej
b) z kazdym aparatem masz instrukcje lub znajdziesz ja w necie i tam jest napisane jak sie ustawia , zamiast pytac na forum 8)
No tak, chcialem zwrocic tylko uwage ze :Zamieszczone przez kml
a) w kazdym aparacie inaczej
b) z kazdym aparatem masz instrukcje lub znajdziesz ja w necie i tam jest napisane jak sie ustawia , zamiast pytac na forum 8)
czyli co, zamknąć forum?b) z kazdym aparatem masz instrukcje lub znajdziesz ja w necie i tam jest napisane jak sie ustawia , zamiast pytac na forum
![]()
jest wiele problemow zwiazanych ze sprzetem ktore nie sa opisane w instrukcji. Jest wiele tematow nie zwiazanych z problemami ktore mozna omawiac na forum. Nie marudz :PZamieszczone przez Kubaman
Algorytm:
a) instrukcja
b) google
c) forum/grupy dyskusyjne
A nie na odwrot.
zdumiewa mnie, że zawsze masz coś mądrego do powiedzenia :P .
Forum to społeczność, a ta nie obejdzie się bez komunikacji. Czasem można podyskutować na tematy znane i zawarte w instrukcji - po prostu aby porozmawiać i pomóc tym, którzy z jakiś tam powodów nie potrafią z tej instrukcji skorzystać. Ja jestem gotów na taki wysiłek.
Ale jest pewna roznica pomiedzy dyskusja na temat zawarty w instrukcji a pytaniem "jak to zrobic" podczas gdy owpoeidz znajduje sie w instrukcjie - wtedy jedynie mozna wskazac paluszkiem "przeczytaj tu" i dopiero jesli osoba przeczyta i nadal bedzie miala problemy - mozna odyskutowac i pomoc... ale nadal pierwszym punktem do zrobienia jest przeczytanie instrukcjiZamieszczone przez Kubaman
.
Instrukcji nie miałem w chwili zakupu .
Google pewnie działa, ale że akurat byłem na forum to pomyślałem że spytam ...
Po co nam forum jeżeli jest google ?![]()
Masz wyjasnione w 3 czy 4 ostatnich wypowiedziachZamieszczone przez kml
.