Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: ...zakup eLek...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Skipper masz rację do USA trzeba mieć wizę ale sporo ludzi posiada wizy amerykańskie, w takiej sytuacji nic tylko polecieć do USA na zakupy. Ja mam wizę służbową więc nie mam problemu aby tam się wybrać tylko brakuje mi czasu na taki wyjazd.
    Andorę pamiętam sprzed 5 lat, było faktycznie tanio ale nie wiem jak jest teraz, gdybyś miał nowe informacje to proszę podziel się nimi.
    Andora to fajne miejsce na sztrzelanie fotek.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Andorę pamiętam sprzed 5 lat, było faktycznie tanio ale nie wiem jak jest teraz, gdybyś miał nowe informacje to proszę podziel się nimi.
    Andora to fajne miejsce na sztrzelanie fotek.
    jedyne info jakie mam to z lipca 2006 gdzie mnie szlag trafił bo sie okazało ze 30D było tam jakos 20 pare% tańsze jak ja dałem a wydawało mi sie ze kupiłęm tanio... ja bede tam dopiero koło czerwca jak bede jechałdo walencji na puchar ameryki wiec jakąs biezącą informacją niestety słuzyc nie moge...
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów