Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: ...zakup eLek...

Mieszany widok

The z00m
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Czy nie chodzi o Coronado?
    Nie wiem. Kurna zacznę czytać tematy od nowa bo widzę, że się człek sam nie ujawni.

Cytat Zamieszczone przez HA!SO Zobacz posta
    A nie lepiej kupić w okolicy miejsca w którym pracujesz??? Szukasz TIP,a, żeby w Polsce kupić to co mógłbyś przytargać sam - myślę, że przy całym zestawie jeden obiektyw wyszedłby gratis
    W Irlandii? Nie dość, że tu niczego nie ma to ceny z kosmosu. W Anglii ceny również masakryczne. Tylko w Anglii ludzie mogą ciągnąć sprzęt z Hong Kongu bez cła. Ryzyko, ale ceny super.
    Ostatnio edytowane przez The z00m ; 17-01-2007 o 02:56

Dopiero zaczyna Awatar HA!SO
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez The z00m Zobacz posta
    W Irlandii? Nie dość, że tu niczego nie ma to ceny z kosmosu. W Anglii ceny również masakryczne.
    Wiesz, ja nigdy tam nie byłem i nie widziałem osobiście - sugeruje się informacjami np z takiego postu

Jak dla mnie to ceny w Anglii nie wyglądają źle.

The z00m
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HA!SO Zobacz posta
    Wiesz, ja nigdy tam nie byłem i nie widziałem osobiście - sugeruje się informacjami np z takiego postu

Jak dla mnie to ceny w Anglii nie wyglądają źle.
    W Irlandii lepiej nie szukać sprzętu. Znalazłem tylko jeden dobrze zaopatrzony sklep internetowy z cenami masakrycznie wysokimi.

Skontaktuję się z osobą z podanego przez Ciebie topicu. Dzięki...
    Ostatnio edytowane przez The z00m ; 17-01-2007 o 12:40

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez The z00m Zobacz posta
    W Irlandii? Nie dość, że tu niczego nie ma to ceny z kosmosu. W Anglii ceny również masakryczne. Tylko w Anglii ludzie mogą ciągnąć sprzęt z Hong Kongu bez cła. Ryzyko, ale ceny super.
    Poszukaj w necie. Ja w Italii wyczaiłem kilka fajnych sklepów internetowych i już jeden sprawdziłem. Wszystko było OK, cena również bardzo OK, bo niestety ceny w sklepach tutaj też kiepskie dla kupującego.

Poza tym, to ja, podobnie jak Ty, zrezygnowałem z Olka, bo następcy E-1 nie widać i nie wiadomo kiedy będzie. Z tym, że ja zawsze miałem Canony (FD, później EOS-y). Pierwszą cyfrę kupiłem jednak Olympusa E-300 + 2 obiektywy, z myślą, że o zakupie po jakimś czasie drugiego body, ale z wyższej półki (czyli następcy E-1). Po upływie tego czasu, w związku z tym, że E-1 wciąż nie było powróciłem do Canona (jak syn marnotrawny ) i sobie chwalę zwłaszcza eLunie. Oczywiście Olek też ma swoje zalety, więc zdecydowałem go nie sprzedawać, ale w system będę inwestował już tyko Canona (nie mogę się doczekać następcy 5D).

Uprawnienia umieszczania postów