Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Mistrzostwa Europy w Łyżwiarstwie Figurowym Warszawa

Początki nałogu

Domyślnie

No, jak tak przejrzałem więcej zdjęć to faktycznie, wygląda na to że gdy była gala to zszedł na najniższe "piętro" i stamtąd strzelał. Tak czy siak to nie jest usprawiedliwienie ani dla niego, ani dla Wp

Ale mimo to i tak podejrzewam że sporo akredytowanych fotoreporterów była tam za karę

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Ale mimo to i tak podejrzewam że sporo akredytowanych fotoreporterów była tam za karę
    A laszemu, ossochodzi??:-o

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

pewnie chodzi o to że tydzień się fotografuje imprezę która w polsce obchodziła (poza siudkami i galą ;] ) naprawdę mało osób... łącznie z fotografującymi.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Uzależniony

Domyślnie

Acha! No ale jeśli profi, to robi najlepiej jak potrafi. Bo trzeba.

Początki nałogu

Domyślnie

Dokładnie tak jak napisał Adamek - większość tych panów na co dzień robi pewni hokej, piłkę nożną, kosza itp, więc ślęczenie kilka godzin dziennie przy chłodnej tafli i fotografowanie jakiegoś łyżwiarstwa, gdzie "tańczą do muzyki w infantylnych strojach" nie do końca jest szczytem ich marzeń.

Kto wie, może gdyby spódniczki łyżwiarek były jeszcze krótsze...?

Witek_34_s3
    Guest

Domyślnie

Cześci zrobilem zdjecia z mistrostw może je ocenice robiłem canonem s3 pozdrawiam [IMG]D://IMG_0637.jpg,IMG_0982.jpg,IMG_1105.jpg,IMG_1125[/IMG]

Tomek J.
    Guest

Domyślnie

Moje główne spostrzeżenie z tych zawodów jest takie: prędkość obrotu łyżwiarza/łyżwiarki w wyskoku jest równa szybkości wykonywania zdjęć seryjnych przez 30D ;-) W praktyce oznacza to, że jeśli na pierwszym zdjęciu w serii łyżwiarz jest obrócony d... to na wszystkich kolejnych też.
    A co do fotoreporterów... to bym za bardzo się nad nimi nie litował. Ostatecznie fotografowanie przez kilka dni pięknych kobiet (Kiira Korpi !) nie musi być karą.

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek_34_s3 Zobacz posta
    Cześci zrobilem zdjecia z mistrostw może je ocenice robiłem canonem s3 pozdrawiam
    Ale z dysku nie wrzucisz zdjęć
    Wrzuć je na imegeshacka lub gdzieś na jakiś serwer i dopiero daj linki. Inaczej się nie da

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów