Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: CANON A300/A60 CONTRA PENTAGRAM 434

kajman
    Guest

Domyślnie

a gdzie mozna znalezc przykladowe fotki z tego slynnego pentagrama? ja jakos znalezc ich nie moge a ciekawym ogromnie jak wygladaja zdjatka zwyciezcy wszystkich testow !

szfak
    Guest

Domyślnie

tutaj jest jakis test... http://twojepc.pl/artykuly.php?id=pentagram_photon

ps: wlasnmie sobie spojrzalem na fotki.. narazie jestem na fotce tego gianta... oł maj gaaad... łot di fak iz dis? is dis aj dzołk? przyznam szczerze ze jestem lajkonikiem w sprawach fotografii cyfrowej ale jakies tam oko mam i to co widze mnie kłuje w rzeczone oko... ałć... polecam wszystkim zainteresowanym... zaleca sie nalozenie odziezy ochronnej

ps2: i ten pseudo aparat dostal Chip TIP Power... tak dla jasnosci... ciekawe co to znaczy w takim razie to slowo POWER? czy ze najgorszy czy co? moze ktos mnie oswiecic..?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szfak
    ciekawe co to znaczy w takim razie to slowo POWER?
    To ze producent danego sprzetu najwiecej zaplacil za test...

Początki nałogu

Domyślnie

witek a tobie ile placa za wypisywanie takich bzdur
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Początki nałogu

Domyślnie

BZDURA NO.1
    Vitez napisales w jednej z powyzszych wypowiedzi "Tak samo jak firma Pentagram nie jest znana na rynku fotograficznym, wiec pewnie ma plastikowe obiektywy " a nastronie http://twojepc.pl/artykuly.php?id=pentagram_photon jest wyraznie napisane "Dzięki kompaktowej obudowie, 4-megapikselowej matrycy Sony, 3-krotnemu zoomowi optycznemu (szklany obiektyw Konica, odpowiednik 38-115 mm dla aparatu małoobrazkowego) oraz 4-krotnemu zoomowi cyfrowemu, dostajemy do dyspozycji naprawdę nieźle wyposażoną cyfrówkę" Wiesz jesli o czyms nie masz pojecia to nie pisz Witek na Twoim zdaniu polegac nie mozna...ale pewnie ty i tak nie przyznasz sie do bledu..co mnie nie dziwi POZDRO!!!
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No to zaczynamy, alien napisał <tudzież zacytował> "szklany obiektyw Konica" okej, pokaż mi obiektyw, który szkalny nie jest, a Vitezowi chodziło prawdopodobnie o obudowę obiektywu lub była to zwykła szydera wymierzona w firmę Pentagram (moje zdanie o tej marce już znacie, jak nie patrzcie wyżej>
    Kolejny kosmiczny cytat brzmi: "Wiesz jesli o czyms nie masz pojecia to nie pisz". Kolego, życzę ci szczerze takiego pojęcia o fotografii jaką ma Vitez, a czepiając się byle czego jedyne co osiągasz to odpowiednia do komentarzy reputacja na forum
    Wyalienowany dorzucił pod koniec: "Witek na Twoim zdaniu polegac nie mozna...ale pewnie ty i tak nie przyznasz sie do bledu". Patrz powyżej, w/g mnie za grosz szacunku.
    I spointował całą wypowiedź: "co mnie nie dziwi POZDRO!!!" A skąd takowe przypuszczenie panie kosmiczny. Zastanów się poprostu, czy na twoje impertynencje w ogóle warto cokolwiek napisać
    NO, not one of the First Ones,
    I AM THE FIRST ONE !!!
    PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mroczny
    "szklany obiektyw Konica" okej, pokaż mi obiektyw, który szkalny nie jest
    W chyba wszystkich komorkach z cyfrowkami obiektyw jest z plasitku. W wielu tanich cyfrowkach typu Aptec, Mustec, Trust, Premiere itp rowniez sa obiektywy z plastiku. I chodzi mi o powierzchnie obiektywu a nie obudowe - plastik jest tanszy i lzejszy a da sie go wyprofilowac i wyszlifowac by pelnil role soczewki, niestety o wiele gorszej jakosci niz soczewka szklana.

Początki nałogu

Domyślnie

Vitez w takim razie na przyszlosc wyrazaj sie jasniej a nie "wiec pewnie ma plastikowe obiektywy " nie kazdy "zna" sie tak na fotografii jak Ty...mroczny skoro Vitez jest taki niesamowicie mądry i inteligentny to po co go bronisz?:>...czyzbys w to wątpił?? Ciesze sie chłopaki ze nie jestem wam obojetny POZDRO!!!!

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien
    Vitez w takim razie na przyszlosc wyrazaj sie jasniej a nie "wiec pewnie ma plastikowe obiektywy "
    Sam siebie wkopales takim cytatem. Nie rozumiesz znaczenia slowka "pewnie" w mojej wypowiedzi? Znaczy ono "nie jestem pewien, ale wydaje mi sie ze ma plastikowy obiektyw" , tak wiec nie moge sie jasniej wyrazac skoro uzywam slowka znaczego ze "nie jestem pewien" . Za malo ksiazek czytasz i stad twoje niezrozumienie wypowiedzi. Btw... chyba tylko ty nie zrozumiales tego, co napisalem... czuj sie wyjatkowy 8)

tomgda
    Guest

Domyślnie

Panowie a jak fachowo oceniacie zdjęcia wykonane "pentagram vs nicon" na linku który podał kolega wcześniej :wink:

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów