może jestem przewrażliwiony.
może jestem przewrażliwiony.
przecież mamy tu sobie pomagać, a nie krzyczeć na siebie
![]()
pozdrawiam
Ale ja w swojej odpowiedzi zawarlem rowniez informacje gdzie mozesz znalezc instrukcje jesli jej nie maszZamieszczone przez kedar6890
.
zwracam Panom honor
Tak w ogóle to aparaty powinny mieć wbudowany BlueTootha.
Jak mam podłączyć swoją 10D do laptopa poprzez kabel, to wolę wyjąc CF i włożyć go do PCMCIA.
Taki bluetooth byłby ok!!!!
Może by tak zgłosić to do Canona. Może pracując nad 40D dodaliby taka opcję!
//mj
Bluetooth mógłby się nie sprawdzić, wyobrażasz sobie kopiować 500 Mb z prędkością 56kb/s ???![]()
pozdrawiam
Chyba o FireWire ci chodzi?Zamieszczone przez Aszu
Niektore maja.
A niby czemu z taka predkoscia ? Specyfikacja pasma użytkowego Bleutooth w zależności od trybu transmisji (symetryczna/asymetryczna) zakłada iż można przesyłać w jednym kierunku (w naszym przypadku z aparatu na kompa) 434/723 kb/s. Oczywiscie to zdecydowanie za malo na 500 MB zdjec ale wiecej niz sugerowane przez Ciebie 56kb/s.Zamieszczone przez Cychol
Bylo kupowac sobie PMaca G5?Zamieszczone przez Cychol
jeszcze powiedz, ze to DP...
AFAIR gdzies czytalem, ze sa przystawki wifi do body, ale nie jestem pewny czy to byl canon czy nikon. Istota dzialania? Siedzimy sobie w studio, robimy zdjecia, a one automagicznie leca do jakiejs workstacji DTP w tymczasie..
Martin Gorczakowski
Masz rację, przepraszam,ale w praktyce nie udało mi się osiągnąć takiego transferu za pomocą BT. Gdyby faktycznie tak jak niektóre źródła podają przepustowość BT była na poziomie 1Mb/s. to można by przesyłać pojedycze pliki.
![]()
[ Dodano: 24-01-2005, 20:40 ]
krwisty -> komputer to moje narzędzie pracy, aparat - to hobby![]()
pozdrawiam