Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Ciemne plamki na zdjęciach!!!

Początki nałogu Awatar Alde
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fazid_66 Zobacz posta
    Matrycę to najpierw z gruchy dmuchnąć, a jak nie pomoże to dopiero do czyszczenia.
    Dobra grucha jest oki tylko najpierw po kupnie gruchy koniecznie trzeba sprawdzić czy grucha nie jest talkowana od środka bo potem nie wiadomo czy smiać się czy płakać

Początki nałogu Awatar sylwester Samluk
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam

Olej gruchy jak nie wiesz jak to zrbic czyszczenie kosztuje 60 zł. ja Łap tam nie wkładam i tyle. jesli sie boisz robic to sam to nie próbuj.

sylwek
    |5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
    |Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Mały OT ale się pochwalę swoją głupotą. Ostatnio zrobiłem niechcący zdjęcie ze sporo za dużym f. Światło ładowało po oczach i niewiele juz widziałem co robię..
    W domu oczywiście zauważyłem dopiero mnóstwo syfów do wyPSucia lekko się przeraziłem stanem matrycy..ale myślę trudno... maluję maluję, parę było tak upartych ze nie znikała pod pędzlem!.. Pytam się siebie co jest do ** ??!!! Po głębszym zastanowieniu zdrapałem syf z monitora :P

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Peie ; 17-11-2008 o 00:29

Początki nałogu Awatar preinwher
    Miasto
    Zakopane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peie Zobacz posta
    Mały OT ale się pochwalę swoją głupotą. Ostatnio zrobiłem niechcący zdjęcie ze sporo za dużym f. Światło ładowało po oczach i niewiele juz widziałem co robię..
    W domu oczywiście zauważyłem dopiero mnóstwo syfów do wyPSucia lekko się przeraziłem stanem matrycy..ale myślę trudno... maluję maluję, parę było tak upartych ze nie znikała pod pędzlem!.. Pytam się siebie co jest do ** ??!!! Po głębszym zastanowieniu zdrapałem syf z monitora :P

Pozdrawiam
    :-D:-D:-D no nieźle
    Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
    http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/

Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/

Coś już napisał
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

Peie nie jesteś jedyny ja przeglądając foty nie raz się złapałem na tym że psioczyłem na zasyfioną matrycę a po wyczyszczeniu ekranu jak ręką odjoł hehe
    trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów