oczywiście zgadzam się w 100%
Jestem w szoku, od x czasu czytam różne fora, ludzie dyskutują, sprzeczają się, uczą nawzajem, doradzają, admin upomina, nakazuje, wykreśla, blokuje, ale nigdy nie spotkałem się, że użytkownicy cytują sobie punkty regulaminu. Większość ludzi nigdy nie czytało regulaminu, reszta raz jeden przy rejestracji. I nie chodzi mi o to, że regulamin jest zły czy niepotrzebny zupełnie przeciwnie, ale wystarczy być normalnym człowiekiem przestrzegać norm i zasad współżycia w grupie by go drastycznie nie naruszyć. Wszelkie „odchyły” reguluje admin i zazwyczaj to wystarczy. Znajomość regulaminu na pamięć, cytowanie jego punktów to jakoś kiepsko mi się kojarzy. Ale przypominam sobie takie powiedzenie: „dajcie mi delikwenta, a kij się znajdzie”, kiepska taktyka. A przewidując twoją reakcję, powiem Ci, że jeśli nie widzisz nic złego w takim zachowaniu to myślę, że czas zacząć się martwić.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Czytam sobie tego posta i widzę w nim sporo racji, nie jestem jakimś strasznym burakiem, no może trochę.Chciałem kolegę (mkwiek) przeprosić i choć potraktował to śmiechem, to przeprosiny się należą, nie miałem zamiaru obrazić, lecz zbyt mocno forsowałem swoje racje.
![]()