Pokaż wyniki od 101 do 110 z 222

Wątek: TAMRON - informacja dla posiadaczy

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Rece opadaja. I w dodatku jestes bezradny bo jak to udowodnisz ze faktycznie nie ty. Nawet jak w tym calym serwisie pier.. nim o ziemie to i tak nie udowodnisz mu i zostanie Ci tylko albo zabrac albo godzic sie na zaplate. Ktos powinien dobrze tym serwisem potrzasnac ale z tego co widzialem nie ma nawet jak to zrobic i gdzie sie skarzyc bo wszyscy maja Kaczoland głęboko w zadzie. (co zreszta widac w ilosci serwisow, a co przy niektorych markach w ogole takie nie istnieja.)

Mnie rozwalila sytuacja ze facet ktory bral ode mnie obiektyw (za czasow kombinacji 30D i Tamron) - na moje haslo ze podejrzewam ze obiektyw posiada BF popatrzyl na mnie i powiedzial zebym wytlumaczyl dokladnie bo on tak naprawde nie wie o co chodzi i co to jest BACK FOCUS. Nie wiem kto ich tam zatrudna i na podstawie czego.

Kwestie ze od ostrych zdjęć jesz Photoshop przemilcze.

Ciesze sie ze od tamtego czasu i od kiedy kupilem szkla Canona nie musialem pojawiac sie tam ani razu. Mam nadzieje ze szybciej zmienie szkla niz bede sie musial tam udac.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 18-10-2007 o 21:20
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uprawnienia umieszczania postów