Strona 8 z 23 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 222

Wątek: TAMRON - informacja dla posiadaczy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

To już w sumie nie pierwszy głos w sprawie niesolidności i braku kompetencji serwisu Tamrona w Polsce. Szkoda, że tak się dzieje. Najwyraźniej generalnie w serwisach foto w Polsce nie pamiętają już starej zasady "Klient nasz Pan".
    Wnioski każdy musi wyciągnąć samodzielnie.
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 15-06-2007 o 15:32

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Klient bez dyktafonu lub ukrytej kamery jest... bezbronny.
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

kilku TIPów juz nie sprzedaje [zrezygnowało] Tamrona głównie z powodów jak wyżej duża rozbieżność w egzemplarzach

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    To już w sumie nie pierwszy głos w sprawie niesolidności i braku kompetencji serwisu Tamrona w Polsce.
    dlatego ja kupiłem u Cichego
    I am FX

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    dlatego ja kupiłem u Cichego
    Bo to na razie jedyne wyjscie. Przynajmniej wiadomo ze jak cos nie tak to obiektyw leci do miejsca gdzie stosuenk -klient-serwis jest troche inny. Poza tym zawsze mnie dziwilo - co to za serwis gdzie w razie problemu musza wysylac do Niemiec?

Mialem 2 egzemplarze, ciesze sie ze juz ich nie mam. Nie skusi mnie juz super ekstra swiatlo i w ogole inne dodatkowe rzeczy. Canon kosztuje drozej ale - na razie spie spokojniej od kiedy kupuje tylko Canona (zreszta mase osob przekonalem i tez przestali.

CO do serwisu w trojmiescie - no coz. Kiedys dzwonilem do nich to Pan_Wlasciciel wmawial mi ze moja 28-75 chodzi zle bo mam zwalona puszke (wtedy bylo to 30 D) i ze to napewno na Zytniej ale bron boze u nich bo obiektyw jest napewno dobry. Dziwne ze jak bylem na Zytniej bo osobiscie sie pofatygowalem, to okazalo sie ze 4 obiektywy Canona takiego problemu nie posiadaly (BF /FF) a jeden jedyny tamron mial. NO chyba mialem pecha! Tyle zwalonego sprzetu kupilem :/ . Dopoki nie bedzie u nas "normalnego" serwisu dla mnie tamron to tylko nazwa.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

Witajcie. Mój Tamron 17-50 f2.8 siadł po ok. pół roku. Zaczął produkować mydło. Nie był uderzony, ściśnięty ani inne takie tam, po prostu pewnego razu po zrzuceniu fot widzę mydełko. Kupiłem go u TIPa, mam dowód zakupu z DE, i teraz nie wiem, czy wysyłać do TIPa, do "serwisu" w 3mieśnie czy do sklepu z pieczątki na dowodzie zakupu?

Jak w chwili obecnej wyglądają starcia z serwisami (zapewnie nic się nie zmieniło) ?

Coś już napisał

Domyślnie

Ja znalazłem coś takiego na tema serwisu:

http://www.pimago.pl/prev/tamron/kontakt.html

chyba to i mało, ale można spróbować.
    Być albo nie być, o jest pytanie :-D

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

Tak, też to znalazłem. Zauważ, że wchodząc na tamron.pl ląduje się już u znanego nam serwisanta, zaś ta stronka wygląda jak preview szablonu stronki stworzonego przez pimago.pl . Pokręcone jak wszystko co dot. tamponów

Coś już napisał

Domyślnie

Masz rację. Też to zauważyłem. Może jednak być takt, że obok Foto-technika, także i Epimus ma serwis.
    Być albo nie być, o jest pytanie :-D

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

narazie mój 28-75 smiga jak złoto. Licze się niestety z tym, że to półśrodek, i kiedyś na ślubie może mi zostać pierścień w ręce... Niestety, prawda jest taka, że wszystkie drogi prowadzą do Lki...

Strona 8 z 23 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów