Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
dlatego ja kupiłem u Cichego
Bo to na razie jedyne wyjscie. Przynajmniej wiadomo ze jak cos nie tak to obiektyw leci do miejsca gdzie stosuenk -klient-serwis jest troche inny. Poza tym zawsze mnie dziwilo - co to za serwis gdzie w razie problemu musza wysylac do Niemiec?

Mialem 2 egzemplarze, ciesze sie ze juz ich nie mam. Nie skusi mnie juz super ekstra swiatlo i w ogole inne dodatkowe rzeczy. Canon kosztuje drozej ale - na razie spie spokojniej od kiedy kupuje tylko Canona (zreszta mase osob przekonalem i tez przestali.

CO do serwisu w trojmiescie - no coz. Kiedys dzwonilem do nich to Pan_Wlasciciel wmawial mi ze moja 28-75 chodzi zle bo mam zwalona puszke (wtedy bylo to 30 D) i ze to napewno na Zytniej ale bron boze u nich bo obiektyw jest napewno dobry. Dziwne ze jak bylem na Zytniej bo osobiscie sie pofatygowalem, to okazalo sie ze 4 obiektywy Canona takiego problemu nie posiadaly (BF /FF) a jeden jedyny tamron mial. NO chyba mialem pecha! Tyle zwalonego sprzetu kupilem :/ . Dopoki nie bedzie u nas "normalnego" serwisu dla mnie tamron to tylko nazwa.