mam 3 kingstony
moich 3 kolegow tez ma kingstony i wszyscy (procz jednego-upary strasznie) uzywany czytnikow
przez kabel idzie duzo dluzej i przynajmniej u mnie zawsze nazwy plikow zmienialy sie z IMG-**** na OBRAZ*** i to zawsze od jednego
mam 3 kingstony
moich 3 kolegow tez ma kingstony i wszyscy (procz jednego-upary strasznie) uzywany czytnikow
przez kabel idzie duzo dluzej i przynajmniej u mnie zawsze nazwy plikow zmienialy sie z IMG-**** na OBRAZ*** i to zawsze od jednego
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
Na platinum 4gb też kabel nie dzierzy Mam tylko nadzieje ze to przez kabel bo kingston jest raczej wporzo na telewizorze i na aparacie zdjęcia odtarza tylko przez ten piekielny kabel nie chce
Canon 400D + kit + canon 38-76 4.5/5.6 + Tamron 80-210 4.5/5.6 + 430Ex
Kurcze a może kompa mam za słabego zeby bezpośrednio z aparatu zrzucał ?
nie sadze - bo albo by zrzucal wszystko, albo w ogole. A nie, ze do ktoregos zdjecia i koniec.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
hehe wiecie jestem troche przejenty no bo szprzęt za kilka tysięcy i jescze sie psuje bądź nie działa ? nie cuje sie najlepiej wiedziac ze je jesli uda mi sie zrobic dobre zdjęcie to bede mógł je obejżec tylko na wyświetlaczu w aparacie.
Dlatego musisz wpierw zdiagnozowac czy probleme jest komp, kabelek, karta, czy aparat.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
ty siem nie spodkales ale inni urzytkownicy tego foróm miewali problemy:
http://canon-board.info/showthread.php?t=10011
(kto zalapal ukryta ironie tego P,NMSP)