Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Porównanie cen w sklepach

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FERRER Zobacz posta
    Nieźle nas kupcy ładują
    Ciebie moze laduja jesli sie dajesz zlapac na pierwsza lepsza oferte ... ja tam stosuje zasady wolnego rynku i dobieram sobie takiego sprzedawce, ktory zaoferuje mi najrozsadniejsza cene a zarazem wg opinii jest godny zaufania. I temu wlasnie sluza serwisy takie jak ceneo.pl , skapiec.pl , kupujemy.p , shopster.pl i ew. zagraniczne.

Bywalec Awatar FERRER

Domyślnie

Nic nigdy nie kupuje z polskich sklepów od czasu kiedy mam net czyli jakieś 11lat od tego wszystko leci do mnie z zagranicy jeśli chodzi o jakieś większe kwoty, i nie badam Polskiego rynku cen po prostu wpadłem na ten serwis przez allegro. I nikt mnie Vitez nie ładuje
    Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

I nikt mnie Vitez nie ładuje
    Skoro napisales "Nieźle nas kupcy ładują" to logika wskazuje by zrozumiec "nas" = "mnie i kogos jeszcze" . Jesli to zbyt doslownie zrozumialem to zauwaz - nie moja w tym wina a twojej konstrukcji gramatycznej, dlatego okrasilem to stosownym smileyem .

A tak bardziej serio to wyskoczyles z tym ceneo jak Filip z konopii ... to wcale nie jest swiezy serwis a porownywarek/wyszukiwarek cen uzywam juz od ladnych paru lat.

Bywalec Awatar FERRER

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A tak bardziej serio to wyskoczyles z tym ceneo jak Filip z konopii ... to wcale nie jest swiezy serwis a porownywarek/wyszukiwarek cen uzywam juz od ladnych paru lat.
    Skoro ja nie wiedziałem o czymś takim tylko samemu porównywałem ceny wcześniej, to może jakiś z 8963 użytkowników tego forum też o tym nie wiedział
    Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Skoro ja nie wiedziałem o czymś takim tylko samemu porównywałem ceny wcześniej, to może jakiś z 8963 użytkowników tego forum też o tym nie wiedział
    Tez o tym pomyslalem i dlatego ten watek kontynuuje egzystencje 8) .

Uprawnienia umieszczania postów