Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Canon EF 24-105 f/4 L IS USM gdzie kupić

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar Zobacz posta
    Jedyny problem jest taki, iż mój T jest przy f4 bardzo ostry a po 24-105 nie wiem czego się spodziewać.
    Zalezy od egzemplarza. Moj Tamron tez bardzo ostry przy f4, 24-105 gorszy ale sie spodziewalem - w koncu to max otwarcie... ale nadal akceptowalny i da sie z tego f4 w dalszym procesie przygotowywania zdjecia doprowadzic je do porzadku

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Witam

Parę osób prosiło mnie o sample - nie chce mi się w kółko wysyłać mailem parudziesięciu mega - więc wrzuciłem parę zdjęć z tego szkła tu . Pełne klatki robione z rawów raczej nie wyostrzane (jpgi robione w C1 bez obróbki w PS). Ze 2 to cropy ale nie zmniejszane..EXIFY też są

Pozdrawiam
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Jak ktoś chce kupić tanio i solidnie COKOLWIEK to polecam pewien sklep z Pabianic. Jest też facet na allegro. Ksywka to fotoaparaciki_pl Kupiłem u niego swoje 5D, znajomi kupowali D80, D200, 400D i jeszcze kilka pomniejszych wynalazków. Wszystko bardzo ok.
    Chcę zakupić w najbliższych dniach obiektyw Canon 24-105L.
    Zauważyłem że kupowałeś coś przez Allegro u użytkownika z Pabianic- fotoaparaciki_pl.
    Jakiś czas temu dzwoniłem do tego sklepu, rozmawaiłem ze sprzedawcą. Pwiedział,że jak przyjadę to mogę sobie wybrać spośród kilku egzemplarzy owego C 24-105, przetestować i podjąć decyzję o kupnie.

Na co szczególnie zwrócić uwagę przy sprawdzaniu tych kilku szkieł?
    Co może pokazać się na pierwszy rzut oka?
    Mam możliwość zabrania ze sobą laptopa do ściągnięcia zdjęć- jeśli będzie to konieczne.
    Oczywiście jadę tam ze swoim body 400D.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów