kilka fotek z wczorajszego (już) biegania po mokrym Poznaniu....
kilka fotek z wczorajszego (już) biegania po mokrym Poznaniu....
...i jeszcze 5 kolejnych...
ze tez chcialo Ci sie wyciagac aparat w taka pogode...
parasol w smietniku niezly jest![]()
matka
((((()))))
Niestety zdjęciom brak całkowicie klimatu, nic nie przyciąga uwagi a ostatnie 3 zupełnie niepotrzebnie umieściłeś. Ćwicz dalej. Pozdrawiam
Z parasolem jako takie, reszta nudna..
O obiektywach wiem prawie wszystko
hej, nie wiem jak w reszcie kraju, ale w Poznaniu pogoda do ćwiczeń coraz lepszaNiestety urlop się skończył
i trzeba dreptać do pracy...
Jak ktoś ma ochote, może mnie odwiedzić w Media
- teraz w sklepie straszne nudy...
stdanielo: Mistrz z krwi i kości celem regularnych konsultacji pilnie poszukiwany !! Może taki polski Robert Frank ?? Wow !! To byłoby super...
Matko ! Po 1,5 h wyglądałem jak 7 nieszczęść. Kurtka cała przemoknięta, palce zziębnięte... Ale nic to !!
Mam jeszcze dużego stracha przed fotografowaniem ludzi na ulicy, ale staram się z tym walczyć... Fakt, może niektóre nieciekawe jak teraz patrzę, ale często to co widzimy, a to co jest potem na zdjęciu...różni się... Te trzy ostatnie rzeczywiście kiszka... Chociaż pierwsze ujęcie straganu podoba mi się kompozycyjnie - w zasadzie tylko dla tego to zrobiłem. No a parasole w kuble na śmieci... Kto by tego nie strzelił??
Ostatnio edytowane przez Teo ; 12-01-2007 o 10:45
W ramach walki z wewnętrznym oporem polecam nocne zdjęcia na Wildzie
A zdjęcia - takie dość... zwykłe. Np. ja bym się nie zdecydował na upload takiego materiału. Swoją drogą, możnaby kiedyś skoczyć na jakiś nocny wypad, jestem w trakcie analizowania lokacji. Brakuje tylko przyzwoitego statywu...
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Teo, to ty mnie w tym MM polecasz od obiektywów ? :>
O obiektywach wiem prawie wszystko
może Cię niedługo odwiedzę, bo muszę kupić drukarkę. ;]
a co do ludzi: potraktuj ich brutalnie mówiąc jak drzewa.
Pamiętaj że chcesz zrobić zdjęcie. I tylko to się liczy. No i rób.
aha, ktoś kiedyś powiedział, że warto zacząć od dużych skupisk ludzi --> demonstracje, kibice przed meczem itp.
Cichy: tak, często polecam negatyw.org(edit: poprawka błędu....
sorry Cichy
)
Adamek: akurat drukarki to nie moja branża, ale wpadajJest na czym oko zawiesić
Ja często mam stracha, że ktoś mi da w pysk albo będzie chciał zabrać aparat... Ostatnio miałem wielką ochotę sfotografować w nocnym autobusie chłopaka, który siedział 1,5m ode mnie...ale bałem się...i ciągle gapiłem się na niego ukradkiem... Chłopak miał świetną twarz, duże ciemne oczy i poważną minę, do tego mdłe światło, atmosfera nocnego transportu...Ty byś strzelił tak po prostu ??
Ostatnio edytowane przez Teo ; 13-01-2007 o 00:18