Ja jednak rejteruję. Nastąpiła mała zmiana planów. Może innym razem...![]()
Ja jednak rejteruję. Nastąpiła mała zmiana planów. Może innym razem...![]()
Niestety. Do plenerku nie doszlo. Bylismy tam mor_feusz i Donikm + nasze dzielne kobiety (zasluguja na medal). Na poczatku ochrona uprzejmie nas wyprosila, potem znalezlismy dziure w plocie - ale niestety - wszystkie wejscia za zablokowane, nie da rady normalnie sie tam dostac (znalezlismy 1 wejscie ale za ciezko by bylo dla naszych kobiet). Po czym i tak zostalismy "uchwyceni przez ochrone" i ponownie wyproszeni. Zmoklismy - nie blyo plenerka - ale przygoda byla.
Trzeba bedzie cos innego wymeslec. Jak narazie jestem (jak i wiekszosc pewnie) otwarty na propozycje, plenerek/pub/cokolwiek![]()
Współczuję, że nie wyszło. Na pewno można jakoś przeniknąć na teren szpitala. Pewnie w samym budynku nie ma ochroniarzy...
Heh, dawno temu w liceum jeszcze robiłem foty huty niedaleko Konina - trzeba było przeleźć przez wysoki betonowy płot z drucikami( w jednym miejscu były zerwane), wyminąć piesze patrole (w tym jeden z psem
) i dostać się po drabinie na dach bodajże walcowni - stamtąd był dobry widok. Foty były dla kumpeli z pisemka ekologicznego
Potem powrót tą samą drogą. Jakieś tam doświadczenie w fotograficznej dywersji mam
![]()
O k.., szkoda.
Widac mielismy szczescie z Adamem.
Tez byli na wjezdzie, ale nie zatrzymali.
Nastepnym razem proponuje to samo miejsce jeszcze raz - nic nie zaszkodzi sprobowac.
Tez wczesnie rano, okolo 10.00 - a gdyby nie wypalilo przez ochrone - miec alternatywe na cos "legalnego" w odleglosci do 50 mil
Wtedy przemiescimy sie w godzine i od 11.00 bedzie mozna pofocic w spokoju.
Co do propozycji - pozostawie to bardziej zorientowanym w okolicznych "atrakcjach".
Problem jest taki ze teraz wszystko jest "zabarykadowane". Ponoc na Halloween ludzie urzadzili sobie jakas impreze (duzo ludzi sie zwalilo) i po tym (mieliscie szczescie ze bylisccie w niedziale) wszystko zostalo pozamykane. Obeszlismy do okola. Zadnego wejscia (znalezlismy 1 wejscie - tajemne) ale z kobietami bylismy i nie bylo tak latwo. Tak wiec nici z nastepneggo razu![]()
No to szkoda że Wam nie wyszło,ja tam byłem jakiś czas temu razem z Donikm,weszliśmy bez problemu,zero security,na a w środku szok,nawet napotkaliśmy wycieczki fotograficzne.Świetne miejsce na plener,troszkę trzeba uważać gdzie się stąpa bo to przecież popada w ruinę ale gra jest warta świeczki.Mam nadzieję że uda mi się być tam jeszcze raz bo za pierwszym razem byliśmy tam przed zmrokiem i mało czasu było na focenie a po ciemku tam bym nie chciał chodzić.
może kilka fotek mało udanych z West Park:
C450+kit18-55IS
1.
2.
3.
4.
5.
Pozdrawiam.
Juz po battle.
Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 22-11-2009 o 12:44