Spoko - mam sporadyczny dostep do sieci:wink: .
Dzieki za kontakt dzi
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Spoko - mam sporadyczny dostep do sieci:wink: .
Dzieki za kontakt dzieki za kontakt dzis mor_feusz.
Jesten bankowo o 11 na Angel z Kobietka![]()
Ostatnio edytowane przez borkomar ; 26-04-2007 o 22:56 Powód: Automerged Doublepost
5D + L
nie sadzicie, ze niedziela godz okolo 11 to nieco pozno ?wiecie... Ladek to nie Kozia Wolka
dotarcie z punktu do punktu w godzinach szczytu (ok 12 niedziela) to nie takie hop siup
Mnie tak czy tak nie bedzie bo jadym poszczelac w Lake district![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
jak kos m ochote zaczac wczesniej to spoko. Ja moge z ranca sie zerwac![]()
to podawaajcie czs - 9-10-11? ktoraa wam pasi - nie cche decydowac zaa wiekszsc
Niech dla wszystkich bedzie jedenasta przy angel bo tak juz zostalo rozgloszone m.in. na forum nikona.
Ciemno robi sie dopiero po 20-tej wiec IMO to jest wystarczajaco czasu na obskoczenie wielu ciekawych miejsc, a nawet 9 rano jest juz za pozna na typowe poranne zdjecia. Z transportem tez nie widze problemu, chyba tylko jedna linia jest zamknieta przez ten weekend a niedziela to nie 'godziny szczytu'.
Jezeli checie sie spotkac wczesniej to nie widze problemu byle tylko o tej 11-tej zachaczyc na angel.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Maly update:
Stacja ANGEL jest w ten weekend zamknieta:
"NORTHERN LINE: On Saturday 28 and Sunday 29 April, suspended between Camden Town and Kennington (via Bank) due to planned engineering works. Please use alternative London Underground lines"
Najblizsza stacja metra to King's Cross, jakies 10 min spacerkiem do ANGEL.
Ostatnio edytowane przez vasco ; 28-04-2007 o 10:51 Powód: Automerged Doublepost
Pozdrawiam!
Daniel
Jesli wszyscy sie zgadzaja to King's Cross, w przeciwnym razie Angel (autobusikiem mozna latwo dojechac w 3-5 min)
Za:
Vasco
mor_feusz
Wysle maila od DASI i zadzwonie do BORKOMAR'a
Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 28-04-2007 o 15:48