Wiele na to wskazuje, iż w okresie 26.06 - 03.05 mogę być w Londynie.
Jeśli do tego dojdzie a w krótce będę pewien, to oczywiście pisabym się na plenerowo - pintowespotkanie.
Wiele na to wskazuje, iż w okresie 26.06 - 03.05 mogę być w Londynie.
Jeśli do tego dojdzie a w krótce będę pewien, to oczywiście pisabym się na plenerowo - pintowespotkanie.
5D + L
Spoko pisze sie. Mam czas ale po 20tym marca. Teraz przeprowadzm sie a zraz potem hiszpania. Po 20tym jestem gotow.
Więc jak układamy jakiś plan - pleneru![]()
Co gdzie i kiedy![]()
Jestem dostępny od 26.04.2007 do 0.1.05.2007 W Północnym Londynie.
Możemy powoli sobie coś zaplanować.
5D + L
standardzik: start Tower of London - Doki Sw. Katarzyny, London Bridge, London Eye (nocne zdejcia) - inne propozycje (potem jakis pubik)
Borkomar - na 100% trzeba sie styknac i pofocic razem. Umowimy sie przed samym twoim przyjazdem.
Lisciu, mor_feusz - my mozemy juz nawet w ten weekend, moze piatek albo sobota?
Na forum nikona znalazlem dwoch nastepnych chetnych, bylismy nawet razem na Canary Warf kilka tygodni temu, wiec zbiera sie juz nas spora grupa zapalencow
Tak trzymac![]()
jestem w trakcie przeprowadzki (czyszczenie, sprzatanie, meblowanie) roboty w pip. w ten weeken nie dam rady. W przyszly tydz spadam ho hiszpani tak wiec po 20 - nie dam rady wczesniej (Canary Wharf - fajnie - szczegolnie noca)
Zawsze mozna zaczac innaczej - panorame Londka z RP i to noca. Za dnia mam - ale bylo niezle swiatlo i bez polara lipa wyszla - noca fajnie by bylo zaczac od panoramy - potem w meterko- Tower hill - doki- LondBrid - LonEye - i inne ) to moja propozyja - dawajcie inne
Piszczcie na PRV postarm sie.
Edit. ZONKA chetnie sie dolaczy (mam jeszxcze NIKONa Coolpixa 3100 - stara malpka)
Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 06-03-2007 o 13:38
Sam po raz któryś udałbym sie do Londynu, na siakiegos pinta, plener czy coś...
Canon DSLR i "L"ki
Mam bilety w Łapie więc potwierdzam mój pobyt w Londynie od 25 kwietnia w nocy do 02 maja popołudnie - tak więc od 26.04 do 01.05 jest dyspozycyjny i można by w tych dniach zorganizować jakiś całodniowy wypad na focenie.
Będąc na miejscu powinienem mieć jakąś lokalną kartę prepaid voda. - przez co będzie taniej i łatwiej sie złapać.
5D + L
Borkomar
Jezeli calodniowy wypad to tylko sobota albo niedziela (28/29 kwietnia), np trasa mor_feusza, w pozostale dni to wieczorami, np. nocna panorama londynu.
Kreon - jak mozesz to przyjedz wtedy w kwietniu, a jak nie to kiedykolwiek, daj znac to sie zlapiemy.
Mor_feusz - nie doczytalem wczesniej ze masz przeprowadzke, ale to nic, zlapiemy sie po 20-tym![]()