Strona 7 z 27 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 269

Wątek: [Londyn] plener albo pub?

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    Lepiej nie - poniewaz jest tyle fajnych niestandardowych miejsc, ktore widzialem po 10tki razy ze zabilbym kazdego speedem wycieczki (teraz to, teraz tamto - i tu to). Poczekaj daj mi pare dni na przemyslenie - zobacze co mozna by bylo pokazac - czeog nie ma w przewodnikach. No i jeden z mojch faworytow to KANAL - np z okolic Mile End Na Canary Wharf - fajnie sie idzie na Hackney. Natomiast w 2 stronw z Mile End'u - sa fajne stare budynki, fabryki. Swietne plenerki. Zaraz jak cos wyszperam to podam linki. Dlaej Doki Sw Katarzyny noca to jest to. W sumi z Primrose Hill nie jest tak daleko - z Regent's Part (stacja Metra zamknieta) mozna sie latwo dostac na Tower (zreszta wszedzie sie latwo dostac). Daj mi przemyslec narazie pozytywnie rozpatrzam.
    No to świetnie - wiadomo, że na jeden dzień to łatwo nie będzie - ale jakis fajny zarys zrób - można by jakąś mapkę rozrysować, lub podać nazwę konkretnych miejsc.
    I właśnie chodzi też o to by cyknać coś czego nie ma w przewodnikach - gdzie chodzą wszyscy.
    Zaplanujmy to porządnie - jak w czymś mogę pomóc to chętnie.
    No myślę, że przewodnika już mamy i to znającego sie na rzeczy
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 20-04-2007 o 13:22
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar Zobacz posta
    I właśnie chodzi też o to by cyknać coś czego nie ma w przewodnikach - gdzie chodzą wszyscy.
    Zaplanujmy to porządnie - jak w czymś mogę pomóc to chętnie.
    No myślę, że przewodnika już mamy i to znającego sie na rzeczy
    No i ten PUBik w Dokach SW Katarzyny noca (mam gdzies fotke [neta w chacie jescze nie mam] postaram sie gdzies ja wrzoocic) bylo by spoko.

Jest jeszcze 1 fajna rzecz: dodatkowe pare funciakow (nie duzo)mozna sobie poplynac z Little Venice na Camden Town (kanalem) plynie sie przez pare tuneli - zachaczajac Regent's Park oraz London Zoo (z tylu na koncu dla tych co wiedza co i jak). No i jeszcze jak o kanaly zachaczamy z ANGEL mozna tez na CAMDEN tez kanalami - fajnie sie idzie. Czesto wedkarze lowia rybki no i jak jest ladna pogoda zaraz przy wejsciu na Camden market fajne imprezki sie rozgrywaja i monzna fajne twarze pofocic (typu garstkla luzi z irokezami przy piwku). Mysle oc jeszcze. Hampton Court (jak ktos chce pofocic ludzi w sredniowiecznych strojach - zobaczyc walki i inne rzeczy - mozna nawet od kuchni pojsc i wszystko tam ludzie robia jak 100tki lat temu [tez postaram sie wrzoocic fotke] - wjazd ok 15 funciakow - tylko ze tam ot mozna caly dzien)

Miasto
    Płock

Domyślnie

Pamiętam coś z tym pływaniem bo na camden jest jakby mała przystań tych łajbek.
    Dobrze kombinujesz - chodzi o klimat, typowo turystyczne miejsca to sie i tak cyknie przy okazji.Poza tym w takie oczywiste miejsca można sie już nawet samemu wybrać innego dnia.
    NO to fajnie - pokombinuj - koszty trzeba będzie mniej więcej zliczyć, cobym wiedział ile ŁŁŁ mam wziąć Polska byc biednym krajem - ale spoko damy radę chodzi o FUN przecież .
    Przede wszystkim to może zacznijmy od dnia którego ma sie to odbyć bo ja będę 6 dni wię muszę znaleźć czas dla rodzinki, którą odwiedzał będę i na wypad z wami.
    PUB oczywiście - to będzie kulminacja
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

SPOKO. Little Venice odpada. Camedn, Primrose Hill, Kanaly z okolim Mile End'u (sie zdecyduje w ktora strone), PUBik w dokach sw. Katarzyny,, zaraz zaczne sie rozkrecac (moze Epping forrest - i WILDLIFE - heheh - nie zartowalem - to sobie w PL pofocisz)

Edit:
    Mozna jeszcze przeleciec baalonem nad centrum Londka (alo to 120Ł) - fajna jazda - lecialem tylko w hiszpani jal by;lem niedawno na urlopie tylko (no i taniej troche bylo). Warto. http://www.virginballoonflights.co.uk/
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 20-04-2007 o 13:57

Miasto
    Płock

Domyślnie

SPOKO. Little Venice odpada. Camedn, Primrose Hill, Kanaly z okolim Mile End'u (sie zdecyduje w ktora strone), PUBik w dokach sw. Katarzyny,, zaraz zaczne sie rozkrecac (moze Epping forrest - i WILDLIFE - heheh - nie zartowalem - to sobie w PL pofocisz)

Edit:

Mozna jeszcze przeleciec baalonem nad centrum Londka (alo to 120Ł) - fajna jazda - lecialem tylko w hiszpani jal by;lem niedawno na urlopie tylko (no i taniej troche bylo). Warto. http://www.virginballoonflights.co.uk/
    Little Venice odpada - dlaczego nie warto??
    Widziałem opcje lotu helikopterem za 140Ł chyba :wink:
    Ok rób, żeby fajnie było.
    Swojego czasu jak w wakacje zarabiałem w Londku to mi rybka była ile co i itd - byle fajnie było i oczywiście w granicach rozsądku8) :wink: .
    teraz tez nie zamierzam sknerzyć - ale latac to raczej nie będe , no chyba że po PUB'ie
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 20-04-2007 o 14:11
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Spoko (jeszcze wlacze w jakies miejsca zone), ktora widziala 10000000 razy wiecej niz ja. Ta to sie zapedzi w planowaniu.

A moze tak o OXFORD jeszcze zachaczyc? Z rana sie spotkac pojechac - wrocic i Londek? (bilet nie drogi - ostatnio mnie 11 funciakow powrotny kosztowal)
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 20-04-2007 o 14:18

Miasto
    Płock

Domyślnie

Spoko (jeszcze wlacze w jakies miejsca zone), ktora widziala 10000000 razy wiecej niz ja. Ta to sie zapedzi w planowaniu.

A moze tak o OXFORD jeszcze zachaczyc? Z rana sie spotkac pojechac - wrocic i Londek? (bilet nie drogi - ostatnio mnie 11 funciakow powrotny kosztowal)
    Nie byłem w oxfordzie - niestety i dla mnie pasi - ale reszta Kolegów coś śpi .
    Może i ja swoją jeszcze nie żone wezmę jak będzie chciała - tyle, że będzie sie pewnie obawiać, że jesteśmy monotematyczni(foto itd). a nie chce żeby mi ktoś marudził pod nosem.Pogadam i zobaczymy jak sie zapatruje na to - jak coś to będą za modelki robić
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ja wz moja przyjde to sobie pogadaja - jak sie im nie spodoba to pojda do PUBu lub same sobie gdzies pojda

Miasto
    Płock

Domyślnie

Ja wz moja przyjde to sobie pogadaja - jak sie im nie spodoba to pojda do PUBu lub same sobie gdzies pojda
    Tyle ,że moja sama nie trafi do domu i tu jest mały kłopot .
    Ale jak będzie chciała to pewnie, że ja zabiorę.
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jak to nie trafi z moja zona nie trafi??????????? Moja to zawsze i wszedze znajdzie drge do celu a z A-Ztka - 0 problemu

Strona 7 z 27 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów