1 Donikm
2 Parteq
3 Trothlik
ja czasem nie jestem ograniczony
a gdzie ewentualna zbiórka? I o której?
1 Donikm
2 Parteq
3 Trothlik
ja czasem nie jestem ograniczony
a gdzie ewentualna zbiórka? I o której?
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Ok, ja proponuje następujący plan:
1 Jedziemy do West Park, Cane Hill odpada, według ostatnich informacji trwają tam intensywne prace budowlane, w miejcu szpitala będą tam budowane mieszkania.
2 10 am mi pasuje, będzie cały dzień na focenie i ładne światło.
3 Miejsce spotkana, wydaje mi się ze najlepiej będzie się spotkać na miejscu.
Sadze ze tak będzie ok, ale piszcie co i jak pasuje Wam.
Kolejny fajny link w tym klimacie -> www.missionabandoned.com
5-ki | L-ki | Dodatki
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Horton Lane, Epsom KT19 8PB to jest post code, ktory doprowadzi Cię do miejsca, kawałek za town centre, ale łatwo trafić.
Przy bramie wjazdowej jest mała stróżówka, ale zarazem jest to wjazd do szpitala, który cały czas działa, wiec nikt nawet nie zwraca uwagi na wjeżdżających, kawałek dalej jest parking, tam możemy się spotkać i bezpiecznie zostawić auta. Ale niech się większość wypowie, czy wszystkim taki plan pasuje.
5-ki | L-ki | Dodatki
Pasuje.
Dokladnie tak ostatnio wjezdzalem.
Przy bramie stalo dwoch z security, ale nie zatrzymali na wjezdzie, za to Adama na wyjezdzie, ja sie zatrzymalem za nim.
Straznik zadal bardzo rozgarniete pytanie;
- dokad pan jedzie?
- do domu.
No i pojechalismy
10.00 na parkingu pod wskazanym adresem.
Dla mnie jak najbardziej pasuje. Wiec 10:00. A możne jakiś "znak sygnał" jak się rozpoznać? Może nr telefonu? GG? Tak tylko sugeruję...
trothlik
wiec juz po battle ??
moge juz dostac fotki z sq??
kylu1234@wp.pl
Panowie to kiedy to spotkanie w ta sobote?
Nie wiem czy zdaze zorganizowac wyjazd bo musze zostawic zone z dzieckiem u siostry w Northampton po drodze![]()
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK