Hej, gdybyście robili jakieś spotkanie w najbliższej przyszłości to chętnie bym dołączył do szanownej kompaniji, hej ho!
Witam.
Po pierwsze to wielkie dzięki za mile spotkanie Panowie, było super, do battla się niestety nie przyłącze, nadmiar obowiązków w minionym tygodniu nie pozwolił mi na jakąkolwiek obróbkę fotek z pleneru.
Od jakiegoś czasu myślałem nad plenerem w West Park (opuszczony szpital psychiatryczny ) jeśli ktoś jest również chętny na taki pomysł , to możemy zorganizować wspólny plener, powiedzmy za 2 tygodnie, bądź ostatni weekend listopada, Panowie myśleć i dajcie znać
Pozdrawiam.
5-ki | L-ki | Dodatki
Wow, dla mnie bombaBrzmi jak zaproszenie do Arkham Asylum
Piszę się jak najbardziej!
Hej, foty bardzo fajne! To jak z tym plenerkiem?
Ostatnio edytowane przez trothlik ; 10-11-2009 o 21:31
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Ok, wstępny plan na sobotę - wypad do West Park, godzina i miejsce spotkania do ustalenia tak żeby każdemu było wygodnie, po części artystycznej czas na relaks i opowieścilokalny pub albo jakieś mile miejsce w Londynie i będziemy dyskutować o jakimś konkretnym plenerku, wiecie modelki i takie tam...
Kto chętny na sobotę dopisać się do listy:
1 Donikm
Pozdrawiam.
5-ki | L-ki | Dodatki