Strona 2 z 27 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 269

Wątek: [Londyn] plener albo pub?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Wiele na to wskazuje, iż w okresie 26.06 - 03.05 mogę być w Londynie.
    Jeśli do tego dojdzie a w krótce będę pewien, to oczywiście pisabym się na plenerowo - pintowe spotkanie.
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Spoko pisze sie. Mam czas ale po 20tym marca. Teraz przeprowadzm sie a zraz potem hiszpania. Po 20tym jestem gotow.

Miasto
    Płock

Domyślnie

Więc jak układamy jakiś plan - pleneru
    Co gdzie i kiedy
    Jestem dostępny od 26.04.2007 do 0.1.05.2007 W Północnym Londynie.
    Możemy powoli sobie coś zaplanować.
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

standardzik: start Tower of London - Doki Sw. Katarzyny, London Bridge, London Eye (nocne zdejcia) - inne propozycje (potem jakis pubik)

Dopiero zaczyna Awatar vasco
    Miasto
    londynowo

Domyślnie

Borkomar - na 100% trzeba sie styknac i pofocic razem. Umowimy sie przed samym twoim przyjazdem.

Lisciu, mor_feusz - my mozemy juz nawet w ten weekend, moze piatek albo sobota?
    Na forum nikona znalazlem dwoch nastepnych chetnych, bylismy nawet razem na Canary Warf kilka tygodni temu, wiec zbiera sie juz nas spora grupa zapalencow
    Tak trzymac

Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vasco Zobacz posta
    Borkomar - na 100% trzeba sie styknac i pofocic razem. Umowimy sie przed samym twoim przyjazdem.

Lisciu, mor_feusz - my mozemy juz nawet w ten weekend, moze piatek albo sobota?
    Na forum nikona znalazlem dwoch nastepnych chetnych, bylismy nawet razem na Canary Warf kilka tygodni temu, wiec zbiera sie juz nas spora grupa zapalencow
    Tak trzymac
    Fajnie - dziś pewnie będę kupował bilety.
    Bardzo chętnie się spotkam również - doświadczeń nigdy za wiele.
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

jestem w trakcie przeprowadzki (czyszczenie, sprzatanie, meblowanie) roboty w pip. w ten weeken nie dam rady. W przyszly tydz spadam ho hiszpani tak wiec po 20 - nie dam rady wczesniej (Canary Wharf - fajnie - szczegolnie noca)

Zawsze mozna zaczac innaczej - panorame Londka z RP i to noca. Za dnia mam - ale bylo niezle swiatlo i bez polara lipa wyszla - noca fajnie by bylo zaczac od panoramy - potem w meterko- Tower hill - doki- LondBrid - LonEye - i inne ) to moja propozyja - dawajcie inne

Piszczcie na PRV postarm sie.

Edit. ZONKA chetnie sie dolaczy (mam jeszxcze NIKONa Coolpixa 3100 - stara malpka)
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 06-03-2007 o 13:38

Bywalec
    Miasto
    U.K.

Domyślnie

Sam po raz któryś udałbym sie do Londynu, na siakiegos pinta, plener czy coś...
    Canon DSLR i "L"ki

Miasto
    Płock

Domyślnie

Mam bilety w Łapie więc potwierdzam mój pobyt w Londynie od 25 kwietnia w nocy do 02 maja popołudnie - tak więc od 26.04 do 01.05 jest dyspozycyjny i można by w tych dniach zorganizować jakiś całodniowy wypad na focenie.
    Będąc na miejscu powinienem mieć jakąś lokalną kartę prepaid voda. - przez co będzie taniej i łatwiej sie złapać.
    5D + L

Dopiero zaczyna Awatar vasco
    Miasto
    londynowo

Domyślnie

Borkomar
    Jezeli calodniowy wypad to tylko sobota albo niedziela (28/29 kwietnia), np trasa mor_feusza, w pozostale dni to wieczorami, np. nocna panorama londynu.

Kreon - jak mozesz to przyjedz wtedy w kwietniu, a jak nie to kiedykolwiek, daj znac to sie zlapiemy.

Mor_feusz - nie doczytalem wczesniej ze masz przeprowadzke, ale to nic, zlapiemy sie po 20-tym

Strona 2 z 27 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów