Parteq podaj mi na emila nr. telefonu to sie zgadamy na konkretną godzine.
Narka.
Parteq podaj mi na emila nr. telefonu to sie zgadamy na konkretną godzine.
Narka.
Sobota 6pm, pasuje mi jak najbardziej, ale jesli chodzi o miejsce spotkania to moze piccadilly circus, zaraz przy fontanie, dosc widoczne miejsce, i jakies ciekawe ujecia soho wieczorem moze uda sie zlapac, ale to jeszcze kwestia dogadania sie, ja jestem "flexible" tak zeby kazdemu bylo ok.
Mam nadzieje ze do soboty ktos jeszcze sie dolaczy na spotkanko, ale trzech to juz dobry poczatek![]()
5-ki | L-ki | Dodatki
Jak to 3. Ja 4. mor_feusz'at'tlen.pl
Witam.
Ja też się piszę na spotkanie nie tylko na focenie ale i na piwko też,czas i miejsce mi odpowiada(sprawa dogadania jeszcze).Nie wiem tylko czy dam rade dopełznąć na 6pm do Londka bo pracę kończę o 16stej ale to chyba nie będzie problem.Ja lubię nocne focić,tak czy owak jestem otwarty na wszystko.Dajcie znać jak by co,moje gg 13929142.
Hm.. 31 to bedzie Halloween?
Moze byc problem z miejscem w pubie.
Za to faktycznie jakis fajny plener moze sie udac.
Upieralbym sie jednak przy Soho, bo nawet w okolicach 10pm jest tam stosunkowo bezpiecznie. Moze tez byc kolorowo i wesolo 31ego. No i ostatecznie piersiowki w kieszen gdyby miejsca zabraklo..![]()
Dobra jest. Z Picadilly ot "rzucik" beretem na SOHO. Bedzie dobrze. Jasny sloiczek tez sie znajdzie![]()
Jestem za:
1. Nocnymi plenerkami,
2. Jasnymi słoikami,
3. Pełnymi piersiówkami,
4. Chetnymi ,,myszkami,, (do focenia)
5. Małymi browarkami
Piccadilly Circus koło amorka o 6pm. w sobote.
Do zobaczenia.