Strona 11 z 27 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 269

Wątek: [Londyn] plener albo pub?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Powiem tak nie wiem jak BORKOMAR zna londyn ale mozna by pokazac male co nieco. Zaczas od Regent's Parku (Primrose Hill) - potem Camden - dalej bujanc sie na ANGEL kanalami. Potem (tu jeszcze mysle - ale ten mlyn mozna by bylo). Zakonczyc wieczorem mozna tUTAJ (PUBik) http://img138.imageshack.us/my.php?image=img2956wa3.jpg niedaleko znajduje sie http://img155.imageshack.us/my.php?image=img2961wf9.jpg Mozna zachaczyc o DOCKLANDy + pare jeszcze rzeczy mam na mysli ale zdecydowac sie trzeba szybko

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    Powiem tak nie wiem jak BORKOMAR zna londyn ale mozna by pokazac male co nieco. Zaczas od Regent's Parku (Primrose Hill) - potem Camden - dalej bujanc sie na ANGEL kanalami. Potem (tu jeszcze mysle - ale ten mlyn mozna by bylo). Zakonczyc wieczorem mozna tUTAJ (PUBik) http://img138.imageshack.us/my.php?image=img2956wa3.jpg niedaleko znajduje sie http://img155.imageshack.us/my.php?image=img2961wf9.jpg Mozna zachaczyc o DOCKLANDy + pare jeszcze rzeczy mam na mysli ale zdecydowac sie trzeba szybko
    Jeśli chodzi o moja znajomość Londka - to nawet jeśli coś z tego widziałem to chętnie zobaczę jeszcze raz.
    Byłem wielokrotnie w Londynie(teraz miałem przerwę 2 letnią) - ale zazwyczaj dzień mój wyglądał tak (praca-dom-praca...)więc sporo rzeczy napewno nie widziałem a tym bardziej nie mam fot.
    Więc jestem bardzo elastyczny i nie będzie na pewno przeszkadzać mi to, że już coś widziałem.
    Do południa jestem jeszcze Online :razz:

PS.Po naszym spotkaniu albo i jeszcze przed - planuję wyskoczyć do KewGardnes i jakieś wybrane muzea obskoczyć - jeśli będzie ktoś chętny to towarzystwo będzie mile widziane.
    Może jeszcze uda się skoczyć do Greenwitch - jak czas i ochota pozwoli
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 25-04-2007 o 11:01
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Mozemy Z DOCKlandow przez greenwich (DLR jedzie - a ladnie tam jest) KEW sa piekne.

Mozna tak.
    Zaczynamy na ANGEL - kanalami na CAMDEN - pitem Regents/PRIMROSE - potem DOCKALNDy - z nich na Greenwitch - potem Doki sw. katarzyny - pubik i bedzie sie mozna bunjnac Na L Bridge. i troche godzin zleci (tudziesz zbaczajac z kursu zeby tu i owdzie jeszcze co nieco zobaczyc)
    Spotykamy sie powiedzmy Niedziela 11.00 na ANGEL (zaraz przy wyjsciu ze stacji metra). Zeby bylo jasno powienienem zyc z BOCIANAMI - to bedzie moj znak rozpoznaczy [sami zobaczycie].

Wazne. Zabrac ze soba plyny (ma byc cieplo tsak wiec nie wolno sie odwodnic. Woda mineralna polecana) co wy na to?
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 25-04-2007 o 11:27

Miasto
    Płock

Domyślnie

Mozemy Z DOCKlandow przez greenwich (DLR jedzie - a ladnie tam jest) KEW sa piekne.

Mozna tak.
    Zaczynamy na ANGEL - kanalami na CAMDEN - pitem Regents/PRIMROSE - potem DOCKALNDy - z nich na Greenwitch - potem Doki sw. katarzyny - pubik i bedzie sie mozna bunjnac Na L Bridge. i troche godzin zleci (tudziesz zbaczajac z kursu zeby tu i owdzie jeszcze co nieco zobaczyc)
    Spotykamy sie powiedzmy Niedziela 11.00 na ANGEL (zaraz przy wyjsciu ze stacji metra). Zeby bylo jasno powienienem zyc z BOCIANAMI - to bedzie moj znak rozpoznaczy [sami zobaczycie].

Wazne. Zabrac ze soba plyny (ma byc cieplo tsak wiec nie wolno sie odwodnic. Woda mineralna polecana) co wy na to?
    Jestem za - mówiłem, że jestem elastiko
    Będę miał ze sobą dyndające na smyczy ID forumowe :rolleyes: 8)
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 25-04-2007 o 11:34
    5D + L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

i jeszcze raz tylko na primrose sie wieczorkiem bujnac wieczorna panorame zrobic (wtedy macie 2 - londyn za dnia i w nocy). Aczkolwiek City wieczorkiem tez fajne . Fajnie to wyglada ztamizy - nocne zdjecia

Dasia
    Guest

Domyślnie

Niedziela 29 Kwietnia godzina 11:00 Stacja Angel - bedzie Dasia i jej Nikon - prosze nie bic . Pozdrawiam i do zobaczenia!

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dasia Zobacz posta
    Niedziela 29 Kwietnia godzina 11:00 Stacja Angel - bedzie Dasia i jej Nikon - prosze nie bic . Pozdrawiam i do zobaczenia!
    No co Ty - kumpel chce kupic D80te i pare rzeczy mam sprawdzic (bo nie pamietam co i jak w NIKONIE. Spoko. Czekam(y)

Pamietajcie moj znak rozpoznawczy to 3 BOCIANY (zobaczycie o czym mowie)

Miasto
    Płock

Domyślnie

No co Ty - kumpel chce kupic D80te i pare rzeczy mam sprawdzic (bo nie pamietam co i jak w NIKONIE. Spoko. Czekam(y)

Spoko - mam sporadyczny dostep do sieci:wink: .
    Dzieki za kontakt dzi
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Spoko - mam sporadyczny dostep do sieci:wink: .
    Dzieki za kontakt dzieki za kontakt dzis mor_feusz.
    Jesten bankowo o 11 na Angel z Kobietka
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 26-04-2007 o 22:56 Powód: Automerged Doublepost
    5D + L

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

nie sadzicie, ze niedziela godz okolo 11 to nieco pozno ? wiecie... Ladek to nie Kozia Wolka dotarcie z punktu do punktu w godzinach szczytu (ok 12 niedziela) to nie takie hop siup

Mnie tak czy tak nie bedzie bo jadym poszczelac w Lake district
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

jak kos m ochote zaczac wczesniej to spoko. Ja moge z ranca sie zerwac

Strona 11 z 27 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów