Zamieszczone przez Zielony Kurde, mogłeś backstage zrobić bo nie uwierze Autentycznie można zapomnieć o deszczu jak się ma 1D plus np. 70-200 IS ? jak masz taki zestaw to zapomnisz nie tylko o deszczu ale i reszcie swiata... bedzie tylko z nim siedział głaskał i przytulał
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Zamieszczone przez Zielony Autentycznie można zapomnieć o deszczu jak się ma 1D plus np. 70-200 IS ? Bez zbędnego rozpisywania się: tak :-D, wypróbowałem nieraz. Aczkolwiek Tomek pewnie zaraz wyskoczy ze swoim uszczelnianym 300D z Pragi :-P
zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com
Zamieszczone przez muflon Bez zbędnego rozpisywania się: tak :-D, wypróbowałem nieraz. Aczkolwiek Tomek pewnie zaraz wyskoczy ze swoim uszczelnianym 300D z Pragi :-P a tak zapytam brutalnie... czym Ty robisz te samoloty?? uprzedzając odpowiedz.. "aparatem " chodziło mi o model puszki :P
Hehe, i po co muflon kasowałeś stopkę??
[SIGPIC][/SIGPIC]
Zamieszczone przez Skipper a tak zapytam brutalnie... czym Ty robisz te samoloty?? Wszystko jest w exifach pod zdjęciami ;-) 1Dmk2n i 100-400IS, rzadziej 70-200IS.
Zasady na forum