dalo sie, mamy dorzucic?
dalo sie, mamy dorzucic?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
a moim zdaniem:
jedynka tak tradycyjna.
dobra, acz nie odkrywcza. no i sporo zdjęć z osobami tyłem, albo pochylonymi - bez twarzy.
a na dwójce jest genialne zdjęcie sznupka. ;]
no i pan ze sprajem.
ja wybrałem dwójkę.
btw. - dobrze że nie zrobiliście tego w b&w![]()
a koncertówki - fakt.
dużo lepsze w jedynce.
swoj droga fajnie bylo, wrocilbym tam jeszcze, moglem pomachac malym kartonikiem przed nosem 200 kilowego niedzwiedzia z ochrony i zaraz robil sie z niego potulny baraneksami nas poili i karmili
i poznalismy nikoniarza, ktory okazal sie bardzo rzeczowym i przyjaznym fotografem
ach i grzech by byl gdybysmy nie wspomnieli o dwoch calkiem calkiem reportereczkach z canonami... oj dzialo sie dzialo...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Zdecydowanie dwójka, foty są bardziej przemyślane . Dla mnie w jedynce zbyt wiele haosu .
postawiłem na zestaw nr 2 choć w zestawie 1 bardzo wpadło mi w oczko zdjęcie na trzeciej pozycji.
Gratuluję Venio i thorin udanych kadrów.
Pozdr...
Juz w momencie glosowania na 2 podejrzewalem ze bedzie nokout. A ze wyniki zawsze sprawdzam po zaglosowaniu - nie pomylilem sie 8)
Pierwsza seria lepsza technicznie, ale druga jakoś bardziej mi się podoba![]()
- Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
- Używam Nikona.
- Płoń heretyku!
zauwazylismy z thorinem ze w pierwszym zestawie nie ma jednego zdjecia...
wtf?
wlasnie wlasnie, w pierwszym jest 11 fot a mialo byc 12, moderatorze, interweniuj !![]()
Bardzo przyjemne obydwie serie. Obydwoje byliście blisko wydarzeń, minimalnie ciekawsze momenty na koncercie i jego zapleczu są wypatrzone moim zdaniem w zestawie nr1. Natomiast samo kwestowanie troszke ciekawiej przedstawione w zestawie 2.Mogliście startować w konkursie: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5360
IMO obydwoje mielibyście szansę na wygraną![]()
Ostatnio edytowane przez perqsista ; 24-01-2007 o 21:07