Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: Plecak i laptop...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Tez mialem spory problem z wyborem plecaka i zdecydowalem sie ostatecznie na CompuRover AW. Na dol wchodzi mi body z gripem zalozona tokina 12-24 i oslona 3 dodatkowe szkla i lampa ze stofenem. Na gore mozna wladowac kupe sprzetu (badz jak w moim przypadku ciuchy, recznik itp) wlacznie z ladowarka do laptopa. Do kieszeni na laptopa spokojnie wchodzi 17" ... przy 15" mozna dolozyc jeszcze rozne dodatkowe zabawki. Z tylu plecak posiada mocowanie na statyw i dodatkowe kieszenie. Ponadto dochodzi AW cover na wypadek silnego deszczu.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Coś już napisał

Domyślnie

Hmm, dolacze swoje pytanie do watku.

Niemialem okazji pomacac lowepro. Jak na razie mam Cobre (brak funduszy, a sprzet w czysm trzeba nosic), ale planuje zmiane na cos lepszego...

Wiec czas na pytanie - "przegrodki" w cobrze sa na rzepach. Problem w tym ze rzepy bardzo szybko sie wyrobily i sprzet, jesli sie go zle wlozy lata jak starozakonny po pustym sklepie. Czy "przegrodki" w Lowepro sa funkcjonalne?

Początki nałogu Awatar satriani

Domyślnie

Bardzo funkcjonalne jak dla mnie oczywiście Posiadam Lowepro Mini Trekker AW Backpack a w nim kilka szkieł, aparat z gripem i podpiętą płytką do statywu, lampę i inne akcesoria, dzięki nim (przegródkom)można sobie to naprawdę bardzo fajnie zorganizować, dziś żałuję że nie kupiłem Lowepro Compu Trekker Plus AW bo w międzyczasie zakupiłem również laptopa i specjalnie dla niego inny plecak. Polecam lowepro.
    Ostatnio edytowane przez satriani ; 10-01-2007 o 18:47

Uprawnienia umieszczania postów