Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: Plecak i laptop...

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

co to jest system nożny może nośny - jesli chodzi o szelki to sa super bo opieraja sie na trzech połączeniach z plecakiem a nie na 2ch ajk w lowepro gruby pas spina szelki u gory. lepsze rozłozenie ciezaru na trzy punkty przy przeciązeniu plecaka. pas biodrowy jest super. oczywiscie plecak na swoje minusy np. pas biodrowy nie jest odpinany ale mozna go schowac pod tylna scianke i roi sie bardzo fajne dopasowanie na lędźwia i krzyż (przynajmniej mój), jest dodatkowa kieszen w klapie - cała szerokośc klapy - lekką kurtkę możmna schować. wiem ze nie jest doskonały ale kosztuje ok 300zł a nie 450 jak compu... plus lowepro - odpowiednik. ma za to chowane szelki np jak oddajesz bagaz do samolotu czy autokaru i z boku rączke i niesie sie jak walizkę. i ma pas naramienny

to własnie dobrze ująłeś - o co komu chodzi- mi chodziło o duzo miejsca na sprzet - szczególnie na tele zebym mógł włożyć go razem z body i nie rozkrecać a jesli chcesz miec jeszcze dodytakowe miejce to lepszy taki plecal z torbą . jesli jestem na rowerze mam sakwy jesli samochodem to nie ma o czym mowic w kazdym razie potrzebowalem duzego plecaka na sprzet i nie chcialem dolkadac do lowepro
    Ostatnio edytowane przez moregun ; 11-04-2007 o 12:00

Uprawnienia umieszczania postów